vidare till tv.nu
Piñata

Piñata

SVT Barn, Fre 24 maj 19:05 - 19:30

2014, Barnprogram, Komedi, Sverige

I en skola har eleverna förvandlats till zombies. Eller har de bara vinterkräksjukan? Familjen Dahlström lär sig allt om vett och etikett men brevbäraren hamnar i vägen. Det blir också en sång av en tjej som är väldigt blek.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Komedi

  Vi får se hur det gått för familjen Dahlström efter att de blivit tagna av polisen på moster Gerds begravning. Skolsköterskan Vera har efter ett möte med rektorn skaffat ett nytt jobb. Vi får följa en skalbagge som ska resa jorden runt.

 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får vi träffa en elak häxa med egen kanal på nätet. Piñata gör en historisk resa till medeltiden då riddare trodde att de kunde se in i framtiden. Skolgårdspolisen Vera försöker styra upp på skolgården men hamnar själv i trubbel.

 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program hänger vi på en barnvakt som ska vakta barnet till en Hollywoodkändis. Vi är Awesome hamnar i bråk med varandra. Skolgårdspolisen kollar så ingen åker för fort på skolgården. En man som älskar hammarhajar möter en magiker.

 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får vi träffa prinsessan Rapunzel som har ont om pengar. Skalbaggen ligger fortfarande på rygg men har passat på att skaffa sig en egen videoblogg. Mysnyttmannen förklarar vad unboxing är.

 • Avsnitt 5
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får vi följa med tre tjuvar när de gör den största och sämsta kuppen i sina liv. Skolgårdspolisen har problem med ett förbud som finns på skolan. Världens äldsta superhjälte har problem att hålla sig vaken.

 • Avsnitt 6
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får vi följa med på en halloweentipspromenad som verkligen blir läskig. Skolgårdspolisen jagar en gemtjuv. Clownen Lennart gör ett försök att ta reda på vad som hänt med ett djur från istiden.

 • Avsnitt 7
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får en person bensinstopp på helt fel ställe. Skolgårdspolisen har skaffat sig ett nytt fordon som ska hjälpa henne att hålla ordning. En man förföljs av skrattande människor.

 • Avsnitt 8
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program kommer du få träffa tre försvårare från 1985 som ska göra det svårt för människor i nutiden. Skolgårdspolisen jagar en innebandyklubbstjuv. Familjen Dahlström ska ordna med ansiktmålningar till festen.

 • Avsnitt 9
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program får vi följa med en man som ska gå på styltor ett helt år. Skolgårdspolisen letar efter en tårttjuv. Mamma Lena väntar på det stora bråket mellan Moa och Anton. Världens äldsta superhjälte försvinner spårlöst.

 • Avsnitt 10
  Barnprogram, Komedi

  I kvällens program är det stor final. Skrovlig, Hjärnan, Styltan och Skalbaggen får ett annorlunda uppvaknande. Familjen Dahlström är laddade inför advokatfesten.