vidare till tv.nu
Gammalt, nytt och bytt

Gammalt, nytt och bytt

Kunskapskanalen, Lör 24 aug 15:50 - 16:20, repris

2014, Konst/hantverk, Renovering, Danmark

Sannie är på jakt efter prylar som kan passa i hennes återbruksbutik. Jette förvandlar en mockajacka till väska och Karin tillverkar en klädställning, som hon hoppas ska falla kunden i smaken.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 0
 • Säsong 2
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Konst/hantverk, Renovering

  Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 2 av 12. Sannie är på jakt efter prylar som kan passa i hennes återbruksbutik. Jette förvandlar en mockajacka till väska och Karin tillverkar en klädställning, som hon hoppas ska falla kunden i smaken.

 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Konst/hantverk, Renovering

  Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 3 av 12. Maria är på skattjakt i en gammal kvarn och Gitte tillverkar en skylt som sätter hennes uppfinningsförmåga på prov. Hos Buddha Bikes i Köpenhamn testar man en ny idé med sina cyklar.

 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Konst/hantverk, Renovering

  Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 4 av 12. Dekoratören Karin är på jakt efter nya prylar till sitt showroom. På Nordsjälland arbetar far och son Rose med att omvandla återvunnet trä till nya möbler. En utmaning med deras nya, ellipsformade soffbord är att fören...

 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Konst/hantverk, Renovering

  Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 5 av 12. Steen tar med sig sina medarbetare till en rivningsplats för att hitta fynd till butiken. Maria inreder ett sovrum med återbruksmaterial och Gitte planerar att göra om begagnade vaser med hjälp av en så ovanlig ingredi...