vidare till tv.nu
Munter mat

Munter mat

Matlagning, Resor • Danmark • Säsong 4, Avsnitt 4

Fre 13 sept 09:50 - 10:20 • reprisNRK1
Hva kan man ta med seg på piknik? Ikke bare pain bagnat, ajo blanco og frittata, men også en åttearmet blekksprut og et par kalvenyrer. Så gjenstår det å finne det perfekte sted å slå seg ned.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
  • Säsong 1
  • Säsong 2
  • Säsong 3
  • Säsong 4
  • Säsong 5
  • Säsong 6
  • Säsong 7
  • Säsong 8
  • Säsong 9
  • Säsong 10
  • Säsong 11
  • Avsnitt 1
    Matlagning, Resor

    Brødrene James og Adam Price innvier sitt nye kjøkken sammen med gjester som skal få fingermat, snacks og kald suppe av asparges og purre.

  • Avsnitt 2 - Kødfri dag
    Matlagning, Resor

    Denne gangen er kjøttet bannlyst, men det betyr ikke at maten blir kalorifri. Grillede grønnsaker får følge av fennikelsalat og risotto.

  • Avsnitt 3 - Bornholm, Bornholm, Bornholm
    Matlagning, Resor

    En hane ender sitt liv over et bål mellom klippene på Bornholm, barndommens ferieøy. Brødrene James og Adam sanker sopp på et hemmelig sted og serverer jordbaer til dessert.

  • Avsnitt 4 - Frokost i det grønne
    Matlagning, Resor

    Hva kan man ta med seg på piknik? Ikke bare pain bagnat, ajo blanco og frittata, men også en åttearmet blekksprut og et par kalvenyrer. Så gjenstår det å finne det perfekte sted å slå seg ned.

  • Avsnitt 5 - Krise med Price
    Matlagning, Resor

    Når det er lite penger igjen i kassen, kan man likevel lage god mat. Smaken blir bedre om rettene får franske navn, men med flere tips og triks lager brødrene Price danskenes livrett, gratis middag.

  • Avsnitt 6 - Hip Hip Hurra
    Matlagning, Resor

    drene James og Adam Price drar til Skagen for å lage gode fiskeretter slik skagensmalerne gjorde i sin tid. Velkommen til bords i Brøndums spisesal i det lokalet museet.

  • Avsnitt 7 - Kokkien kisa
    Matlagning, Resor

    Tänään on tapahtumapaikkana Falsledin krouvi, ja Adam ja James saavat seuraansa pohjoismaiden taitavimpia keittiömestareita. Jokainen kokki valmistaa aterian 80 kutsuvieraan silmien edessä.