vidare till tv.nu
Kalles och Britas hälsoresa

Kalles och Britas hälsoresa

Dokumentär • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 1

Mån 16 sept 21:50 - 22:20SVT24
Kan stenålderskost vara den rätta vägen för att leva hälsosamt? Kalle är extremt positiv men frågan är om han få med sig Brita. Hon avskyr det ansträngande livet och överlevnad i skogen. Tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har helt olika åsikter om vad hälsa är och bör vara. Därför ger de sig ut på en hälsoresa för att försöka hitta en gemensam väg framåt. I sex avsnitt undersöker de olika hälsometoder för att må bättre.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Stenåldersliv i Södertälje
  Dokumentär

  Kan stenålderskost vara den rätta vägen för att leva hälsosamt? Kalle är extremt positiv men frågan är om han få med sig Brita. Hon avskyr det ansträngande livet och överlevnad i skogen. Tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har helt olika åsikter om vad hälsa är och bör vara. Därför...

 • Avsnitt 2 - Hollywoodliv i Los Angeles
  Dokumentär

  Brita drömmer sig bort till hälsotrendernas huvudstad, Los Angeles. Där är inställningen till hälsa positiv och lekfull med ansiktsbehandlingar, personliga tränare, vitamindropp och rumpträning. Men är den lutherska Kalle med på tåget? Tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har helt o...

 • Avsnitt 3 - Känsloliv i Molkom
  Dokumentär

  Är det hälsofarligt att stänga in sina känslor? Brita har tröttnat på att leva med en partner som inte kan prata om det som händer inombords. Därför tar hon med Kalle på en kurs i Molkom i hopp om att han ska börja öppna upp. Det blir meditation, yoga, gruppterapisamtal och kramar i massor.

 • Avsnitt 4 - Optimerat liv i Göteborg
  Dokumentär

  Går det att analysera varje liten beståndsdel av livet för att sedan börja göra något åt det? De som ägnar sig åt optimering tror det. Trenden växte fram i Los Angeles och nu kastar sig Kalle och Brita handlöst in i den världen.

 • Avsnitt 5 - Rörelseliv i Stockholms skärgård
  Dokumentär

  Är det livsfarligt att vara orörlig och stel? Brita blir sjuk och Kalle åker iväg på egen hand för att få hjälp av en rörelseguru.

 • Avsnitt 6 - Ekologiskt liv i San Diego
  Dokumentär

  Blir man sjuk av dålig mat och blir man lycklig av att odla sin egen? Tillsammans åker Kalle och Brita till ett ekokollektiv i San Diego för att få inspiration.