vidare till tv.nu
Gammalt, nytt och bytt

Gammalt, nytt och bytt

Kunskapskanalen, Ons 18 sept 17:10 - 17:40, repris

2016, Konst/hantverk, Renovering, Danmark

Steen tar med sig sina medarbetare till en rivningsplats för att hitta fynd till butiken. Maria inreder ett sovrum med återbruksmaterial och Gitte planerar att göra om begagnade vaser med hjälp av en så ovanlig ingrediens som nagellack.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 0
 • Säsong 2
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Konst/hantverk, Renovering

  Sannie gör om en byrå till en bänk och Jette ska öppna en ny filial av sin återbruksbutik. Jeppe och Peter har fått en beställning på ett ställ till ett nytt sminkföretag. Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 6 av 12.

 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Konst/hantverk, Renovering

  Maria ska inreda sitt nya kontor med återbruksmaterial och Gitte har fått ett erbjudande som gäller en samling gamla böcker. Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 7 av 12.

 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Konst/hantverk, Renovering

  Jeppe och Peter som återvinner trä till nya möbler inleder ett samarbete med en köksfirma. Hos Buddha Bikes i Köpenhamn använder man gamla cykelramar för att tillverka ett galler, som ska skydda mot inbrott. Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 8 av 12.

 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Konst/hantverk, Renovering

  Karin bygger ett växthus av gamla fönster och Maria åker till skroten i jakt på föremål som hon kan omvandla och återanvända. Om människor som arbetar med återvinning, återbruk och re-design. Del 9 av 12.