vidare till tv.nu
Siesta Key

Siesta Key

MTV, Fre 20 sept 17:40 - 18:20

Reality, USA, Säsong 2, Avsnitt 6

Efter flera turbulenta dagar för Jalex, ser Juliette något som kan förändra henne och Alex för alltid. Madisson är med i Brandons musikvideo, vilket skapar problem i hennes relation med Ben och gör Brandons flickvän svartsjuk.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Born a King.
  Reality

  Sommaren kommer med hettan i Siesta Key. Alex födelsedagsfest spårar ur när hans värsta fiende och gamla flamma kommer oinbjudna. Madisson kämpar med tanken på ett distansförhållande.

 • Avsnitt 2 - Your Own Hairdresser!
  Reality

  När det blir bråk på Alex födelsedagsfest blidas nya allianser och gammal vänskap prövas. Efter att Juliette förolämpat Chloe gör Chloe allt för att försöka förstöra Juliettes och Alex förhållande.

 • Avsnitt 3 - Sorry! I Don't Owe You Anything
  Reality

  Juliette konfronterar Chloe angående hennes känslor för Alex och hennes motiv för att ta dit Cara. Alex och Jared gräver ner stridsyxan och Jared blir intresserad av Kalsey. Garrett går oväntat på dejt.

 • Avsnitt 4 - Don't Come to My Trip!
  Reality

  Gänget beger sig till Miami, men Juliettes resa blir förstörd när en person oväntat dyker upp. Madisson tvingar in Ben i ett hörn medan Garrett och Cara fortsätter att utforska sina känslor.

 • Avsnitt 5 - How Am I a Lot to Handle?!
  Reality

  Under Kompo's Annual Autism Gala inser Chloe att hennes vänskap med Cara kanske inte är lika genuin som hon först trodde. Brandon ber Madisson att vara med i hans musikvideo, något som upprör deras partners.

 • Avsnitt 6 - A Second Tier Friend...
  Reality

  Efter flera turbulenta dagar för Jalex, ser Juliette något som kan förändra henne och Alex för alltid. Madisson är med i Brandons musikvideo, vilket skapar problem i hennes relation med Ben och gör Brandons flickvän svartsjuk.

 • Avsnitt 7 - It's Been a Day.
  Reality

  Juliette har svårt att hantera nyheten om Alex och de två tjejerna i hans säng. Chloe får reda på att Ben har skickat sexiga sms till Tawni bakom Madissons rygg och kommer på en plan för att ta honom på bar gärning.

 • Avsnitt 8 - Deflect, Deflect, Deflect
  Reality

  Juliette får chockerande nyheter från ett överraskande håll. Garrett och Cara tar ett stort kliv framåt i deras relation. Jared kämpar med att passa in och använder sig av alkohol för att fly från sitt förflutna. Pauly grips av polisen.

 • Avsnitt 9 - Cheers to Sunday Funday!
  Reality

  Jalex är problemtyngd och Alex får kontakt med en gammal flamma. Madisson når bristningsgränsen med Ben, och Brandon ger sig ut på turne som singel och blir glatt överraskad över vem som dyker upp på konserten.

 • Avsnitt 10 - I Had High Hopes for You.
  Reality

  Garrett och Caras relation testas och Brandon och Jared tävlar om Madissons uppmärksamhet. Pauly tvingas möta konsekvenserna av att han arresterades och försöker återvinna Grandmas förtroende.

 • Avsnitt 11 - I Want Him (Without the Cheating).
  Reality

  Juliette fyller 21 år och Alex försöker köpa sig tillbaka in i hennes liv med en dyr present. Garret och Cara befinner sig redan vid ett vägskäl i livet när Garrett får ett jobberbjudande som äventyrar deras relation.

 • Avsnitt 12 - Cheers to the End of Summer!
  Reality

  Pauly försöker försvara Alex och ställer till med bråk på Caras sommarfest. Chloe pratar med Juliette och börjar ifrågasätta allt hon trodde var sant. Cara tappar tålamodet med Garrett.