vidare till tv.nu
Bergman revisited
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Bergman revisited

SVT1, I torsdags 12:35 - 12:50

2018, Drama, Miniserie, Sverige, Säsong 1, Avsnitt 4 av 6

Konstnärsparet Marianne och Henrik Friborg har haft ett långt och lyckligt äktenskap när Henrik för ett par år sedan hastigt bröt upp. Nu har Henrik akut insjuknat i sin kroniska hjärtsjukdom. Intill hans sjuksäng inser Marianne, mot döttrarnas vilja, att Henriks älskarinna Paula också måste få ta farväl. Under Henriks sista natt möts Marianne och Paula för första gången.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Infektionen
  Drama, Miniserie

  Krister och Kristinas äktenskap är i fara. De irritationsmoment som präglat deras relation går inte längre att dölja. De söker hjälp hos en terapeut, men kanske är det för sent för att bota den infektion som hotar att slita deras förhållande itu. Mörk humor som tillvaratar Bergmans attribut utan ...

 • Avsnitt 2 - Bergmans Reliquarium
  Drama, Miniserie

  En visuell associations-lek in i Ingmar Bergmans heligaste rum. En pop-video som försöker länka samman Bergmans verk genom att låna, spegelvända, beskära, replikera, göra en karikatyr. En hommage till en av vår tids verkligt stora bildmakare.

 • Avsnitt 3 - Fettknölen
  Drama, Miniserie

  En kortfilm om Ingmar Bergmans makt, kvinnor, priser och en liten knöl som vägrar ge sig.

 • Avsnitt 4 - Scener ur natten
  Drama, Miniserie

  Konstnärsparet Marianne och Henrik Friborg har haft ett långt och lyckligt äktenskap när Henrik för ett par år sedan hastigt bröt upp. Nu har Henrik akut insjuknat i sin kroniska hjärtsjukdom. Intill hans sjuksäng inser Marianne, mot döttrarnas vilja, att Henriks älskarinna Paula också måste få t...

 • Avsnitt 5 - Ariel
  Drama, Miniserie

  En flicka föds med vingar. När Filip och Anna upptäcker att deras dotter inte är som andra reagerar de på olika sätt. Anna ser det som ett mirakel, Filip som ett stigma. Måste man klippa bandet till det magiska för att kunna överleva att bli vuxen?

 • Avsnitt 6 - Guds tystnad
  Drama, Miniserie

  Anna och Ester är bästa väninnor men har glidit ifrån varandra. För att lappa ihop relationen bestämmer de sig för att åka på samma resa de gjorde för 30 år sedan. Det Anna inte vet är att Ester bär på en hemlighet hon aldrig vågat berätta.