vidare till tv.nu

Nyhetsmorgon

2020 • Musik, Nyheter • Sverige

Tis 30 jun 06:45 - 10:00TV4
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 159 - Nyhetsmorgon 26 juni
  Musik, Nyheter, S1:A159

  Vattenolyckor ökar – så lär du barnen att tillkalla hjälp. Nyhetspanelen diskuterar Ann Lindes omtalade intervju och vi får tips på hur man gör en enkel sommarbuffé till familjen. Dessutom gästar stjärndomaren Jonas Eriksson studion.

  TV4 Play
 • Avsnitt 160 - Nyhetsmorgon 29 juni
  Musik, Nyheter, S1:A160

  Vi följer domstolsförhandlingarna mot Derek Chauvin och Isabella Lövin (MP) gästar studion för en partiledarintervju. Sara Kinberg tipsar om ljudböcker för lata dagar och vi får veta hur man håller växterna vid liv under sommaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 161 - Nyhetsmorgon 30 juni
  Musik, Nyheter, S1:A161

  Ulf Kristersson (M) gästar studion för en partiledarintervju och vi lär oss hur man kollar upp om man har D-vitaminbrist. Det blir dessutom inredningstips för uteplatsen och så får vi höra mer om Therese Alshammar som lär barn att simma.

  TV4 Play
 • Avsnitt 162 - Nyhetsmorgon 1 juli
  Musik, Nyheter, S1:A162

  Ett år har passerat sedan rökförbudet på uteserveringar infördes – så har det gått. Öresundsbron fyller 20 år och vi möter Jonas Sjöstedt (V) för en partiledarintervju. Vi får även besök av Jesper Börjesson som berättar om livet efter Nyhetsmorgon.

  TV4 Play
 • Avsnitt 163 - Nyhetsmorgon 2 juli
  Musik, Nyheter, S1:A163

  Folkhälsomyndigheten diskuterar coronastrategin för sommaren och riskerna för lokala utbrott. Vi möter Nyamko Sabuni för en partiledarintervju och veterinären Christophe Bujon berättar om vad man bör tänka på när man skaffar hund.

  TV4 Play
 • Avsnitt 164 - Nyhetsmorgon 3 juli
  Musik, Nyheter, S1:A164

  Professor Jan Albert diskuterar pandemiläget i landets olika delar och Anders W. Jonsson deltar i en partiledarintervju. Lena och Rosanna Endre gästar studion och nyhetspanelen ger sin syn på veckans händelser.

  TV4 Play
 • Avsnitt 165 - Nyhetsmorgon 6 juli
  Musik, Nyheter, S1:A165

  England öppnar upp igen och Taha Alexandersson berättar om Socialstyrelsens krisberedskap inför sommaren. Det blir löpträning för nybörjare och så får vi veta hur man blir av med ogräset i grusgången. Dessutom bjuder Sara Kinberg på nöjestips.

  TV4 Play
 • Avsnitt 166 - Nyhetsmorgon 7juli
  Musik, Nyheter, S1:A166

  Flyg ställs in – Grekland stoppar TUI:s nästa charterlass. Akutsjuksköterskan Camilla Thurell svarar på frågor om drunkning och Kristina Gissler lär oss att grilla säkert. Dessutom gästar äventyraren Annelie Pompe studion.

  TV4 Play
 • Avsnitt 167 - Nyhetsmorgon 8 juli
  Musik, Nyheter, S1:A167

  Melbourne stängs ned efter nytt coronautbrott. Livebranschen befinner sig i kris och regeringens särskilda sändebud på Koreahalvön, Kent Härstedt gästar studion. GW diskuterar det omtalade Markarydsfallet och vi lär oss mer om ingefära.

  TV4 Play
 • Avsnitt 168 - Nyhetsmorgon 9 juli
  Musik, Nyheter, S1:A168

  Internationell studie om de psykologiska effekterna av skolornas nedstängning diskuteras och Frida Bratt lär oss om självständighetskapital. Dessutom bjuds det på en omfattande väderprognos, filmtips och besök av Gekås vd Boris Lennerhov.

  TV4 Play
 • Avsnitt 195 - Nyhetsmorgon
  Musik, Nyheter, S1:A195

  Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

  TV4 Play
 • Avsnitt 233 - Nyhetsmorgon 27 juni
  Musik, Nyheter, S1:A233

  Vi får tips på hur man skyddar barnen under sommarens heta dagar och så möter vi Åsa som varit långtidssjuk i covid-19. Petter Stordalen ger sin syn på krisen inom resebranschen och konstnären Madeleine Pyk berättar om sin nya utställning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 234 - Nyhetsmorgon 4 juli
  Musik, Nyheter, S1:A234

  Idag firar USA sin nationaldag – vi tar reda på hur läget är i landet. Inrikesminister Mikael Damberg (S) gästar studion och kocken Fredrik Eriksson lär oss om grilltillbehör. Det bjuds dessutom på musik i studion när Chris Kläfford kommer på besök.

  TV4 Play