vidare till tv.nu
Ett lik i trädgården
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Ett lik i trädgården

Dokumentär, Kriminalare • USA • Säsong 1, Avsnitt 8

I torsdags 01:50 - 02:45 • reprisSjuan
Resterna av en okänd kvinna och hennes husdjur hittas nergrävt på en övergiven bakgård i södra Kalifornien. Polisen har inga spår att gå på fram tills att de tar hjälp av en veterinär för att lösa fallet. Frågan är om mördaren kommer att hittas?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  Det var en varm sommardag i Seattle som polisen fann resterna av en styckad kropp på bakgården till ett hus på Canyon Road. Upptäckten skulle leda polisen tillbaka till ett gammalt mordmysterium och koppla en hel familj till händelsen.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  När Ron kommer hem från jobbet en natt är hans fru Lisa försvunnen. Två dagar senare hittas hon begravd nära parets hus. Polisen djupdyker i Lisa förflutna för att lokalisera mördaren och det visar sig att förövaren är en närstående till familjen.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  När en husägare hittar en kvinna begravd på hans tomt väcks ett 30 år gammalt mysterium till liv. För att lösa fallet måste polisen gå igenom alla ledtrådar på nytt, vilket leder de fram till en mördare som aldrig trodde att han skulle åka fast.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  En välkänd fastighetsförmedlare hittas mördad i en önskebrunn som ligger i anslutning till en av hennes fastigheter. När polisen sätter igång med utredningen visar det sig att hennes arbete resulterar i ett hav av misstänkta.

 • Avsnitt 5 - Ett lik i trädgården del 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  I november 2007 åker Christine iväg till en gård med sina vänner. Några dagar senare får hennes mamma ett samtal om att hon är försvunnen. Mamman söker febrilt efter sin dotter men det dröjer två år tills hennes kropp hittas nergrävd vid ett hotell.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Ett lik i trädgården del 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Ett par i Kalifornien planerar att renovera sin trädgård. Det som är tänkt som ett roligt projekt visar sig bli parets värsta mardröm när en död kropp hittas nergrävd. Det visar sig sedan att det inte är den enda personen som mördats på platsen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Killer by the Coast
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  Två universitetselever försvinner en dag spårlöst. Polisen fruktar att det rör sig om en våldtäktsman som härjar i staden. Fallet förblir ett mysterium i flera månader fram tills en dag då en tidigare dömd brottsling dyker upp på polisens radar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Death in the Desert
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  Resterna av en okänd kvinna och hennes husdjur hittas nergrävt på en övergiven bakgård i södra Kalifornien. Polisen har inga spår att gå på fram tills att de tar hjälp av en veterinär för att lösa fallet. Frågan är om mördaren kommer att hittas?

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Two Counties, Two Bodies
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  Det blir en annorlunda dag på jobbet för den amerikanska polisen när en son ber dem att söka efter hans försvunna pappa. Nya spår leder polisen till en gammal kvinna som visar sig vara lika bra på att baka pajer som att begrava män.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Hog Trail Murders
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  Ett par husägare får en mindre trevlig överraskning när deras hund gräver fram ett kranium på tomten. Polisens utredning visar att en seriemördare använder skogen runtom villaområdet för att få utlopp för sina sadistiska fantasier.

  TV4 Play