vidare till tv.nu
Ben 10
Vi utser 20 vinnaresektionspartner

Ben 10

2.5 IMDbAction, Animerat • USA • Säsong 3, Avsnitt 31

Tor 26 mars 05:25 - 05:35Cartoon Network
Evighetsriddaren har satt samman sitt eget Runda bord av unga superhjälte-riddare, inklusive - Ben! Med Bens hjälp leder Evighetsriddaren sina underhuggare i en attack på en partikelaccelerator, med avsikten att förvandla den till en tidsmaskin.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Avsnitt 1 - Omni-Copped
  Action, Animerat, S3:A1

  När farfar Max ingenjörskompis Phil Billings ger Team Tennyson en Omni-kopter, ett supermodernt flygande fordon som kan transportera Rosthögen på äventyr över havet, möter Åke Ånga upp dom för att förstöra deras första testflygning.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - This One Goes to 11
  Action, Animerat, S3:A2

  Under ett sista stopp vid en leksaksaffär, innan Bens, Gwens och farfar Max jungfruresa över Atlanden. springer Ben på sin gamla mobbare Kevin 11, som nu har nya krafter. Han kan förvandla sig till aliens, precis som Ben.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Mus på kattmässan
  Action, Animerat, S3:A3

  Tillbaks i Usa får Ben inte vara med i att kattcosplaytävling, Top Tail, utan att ha en egen kostym. Men när han blir Rath, en ny kattlik alien med attityd, blir Bens nyfunna vilda sida snabbt lite för mycket för honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Motpoler
  Action, Animerat, S3:A4

  Under en tur till Sydpolen landar Team Tennyson på Nordpolen istället, men Ben upptäcker snart två brottslingar: Anod och Katod, vetenskapsmän med magnetisk kraft som vill hålla världen gisslan genom att hota med att ända på jordens magnetiska poler.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Nödlögner
  Action, Animerat, S3:A5

  Ben, Gwen och farfar Max besöker en nationalpark för att titta på Ayasha-pelarna, en antik Stonehengelik stenformation. Men när den onda trollkarlen Hex kommer dit måste Ben strida mot en best Hex med hjälp av magi skapat av enorma stenblock.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Välkomna till Zombozo-zonen
  Action, Animerat, S3:A6

  Under medeltiden tvingas Lag Tennyson kämpa för att minnas att de inte befinner sig i forntiden alls, utan snarare på en Medeltidsvecka, där Kung Zombozo har hypnotiserat gästerna till att tro att de lever i det förgångna!

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Bron stängd
  Action, Animerat, S3:A7

  Efter att en viadukt kollapsat på en motorväg, sitter Lag Tennyson i en bilkö tillsammans med Simon Sez och familj. Men när Ben och Simon går samman för att fixa trafikstockningen, gör Simon bara saken mycket, mycket värre.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Strandskallar
  Action, Animerat, S3:A8

  När man rest till Tampa Beach, Florida, hoppas Lag Tennyson på en välbehövlig vila och avkoppling, men Stormarna utan Känslostormar, Väderskallarna, har andra planer som Ben måste tillintetgöra: Att bygga en ny strandbas!

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Charmskolan är slut
  Action, Animerat, S3:A9

  Under en familjegrillning på en camping i skogen, använder Charmcaster sin trolldom för att byta skepnad med Gwen, men när Ben får syn på Charmcaster som smyger omkring, attackerar han, omedveten om att det är hans förtrollade kusin!

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Billy Bajiljon
  Action, Animerat, S3:A10

  I Aspen, Colorado vandrar Ben, Gwen och Max för att hitta Glömmaren, men när de inser att de har råkat på Billy Biljons egen Vinter i juli-skidort, måste Ben kämpa mot Billy, med hjälp av självaste Glömmaren.

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Franken-Fajt
  Action, Animerat, S3:A11

  Ben sätter sig i Rostbuggen för en körlektion längs sanddynerna på Cape Cod, men han gör en galen U-sväng när Rostbuggyn förvandlas till ett motormonster av Bootleg, en alien som Kevin 11 transformerat till, med krafter liknande Upgrades!

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Bråk med Bröderna Bagge
  Action, Animerat, S3:A12

  Lag Tennyson besöker samurajmuseet i Tokyo där Ben är för otålig för att vänta på att kalligrafiupplevelsen ska bli klar. Han vill kolla på den mer spännande samurajupplevelsen. Men när ett farligt samurajsvärd stjäls från utställningen måste Ben strida mot tjuven och den nya skurken Evighetsridd...

  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Häxjakt
  Action, Animerat, S3:A13

  En fajt med Kevin avbryts på ett mystiskt sätt, så Ben ägnar sig istället åt Gwen som är på ett rymdläger. När Kevin återvänder med fullt fokus på kusinen blir det upp till vår hjälte att avslöja vem som verkligen ligger bakom allting: Charmcaster.

  Viaplay
 • Avsnitt 14 - Bebis-Buktu
  Action, Animerat, S3:A14

  Lag Tennyson blir anfallna i djungeln men räddas av ett barn som ser exakt ut som Tim Buktu, men när de upptäcker att det bara är en miniversion av den falske globetrottern, inser Ben att det finns ett annat hot: Mammy Mardröm!

  Viaplay
 • Avsnitt 15 - Den gamla fejden!
  Action, Animerat, S3:A15

  Lag Tennyson äter närodlad majs och upptäcker ett återskapande av fejden mellan Hartfields och Munters på majsfältet intill, men när Hex uppväcker familjespöken från den riktiga fejden måste Ben ordna så att de försonas för att lösa situationen.

  Viaplay
 • Avsnitt 16 - Jakten på bytet
  Action, Animerat, S3:A16

  Phil och Max fixar till Omni-koptern och en otålig Ben tar en åktur med Rostbuggen, men när han plötsligt blir fångad av Textrax och prisjägaren behåller bytet själv måste vår hjälte både fly och undvika de ilskna och lurade Kraab och Sixsix!

  Viaplay
 • Avsnitt 17 - The Chupaca-bro
  Action, Animerat, S3:A17

  Team Tennyson upptäcker att en liten bys getter terroriseras av den legendariske Chupacabra, men när Ben inser att det egentligen är Dr Animo, måste han tillintetgöra den usla doktorn.

  Viaplay
 • Avsnitt 18 - Bugga loss
  Action, Animerat, S3:A18

  Ben vinner ett Sumo Slammermästarbälte, men när han återvänder till Rosthögen har Kevin lagt beslag på priset. Rivalen kör iväg i Rosthögen och vår hjälte får anstränga sig för att ta tillbaka sina tillhörigheter.

  Viaplay
 • Avsnitt 19 - Här är Kevin 11
  Action, Animerat, S3:A19

  På en lokal bytesmarknad får Ben syn på ett Sumo Slammer-samlarobjekt, men när Kevin lägger vantarna på det måste vår hjälte ta tillbaks det genom att besegra Kevins hemliga vapen: en 11:e alien.

  Viaplay
 • Avsnitt 20 - Fyra gånger fyra
  Action, Animerat, S3:A20

  Vid ett besök i Tvillingstaden anmäler sig Ben och Gwen till en häftig tävling på Laser Town, men då Ben tvingas bilda lag med Kevin måste de två komma överens om de ska ha en chans att vinna.

  Viaplay
 • Avsnitt 21 - Höglandsdimman
  Action, Animerat, S3:A21

  Familjen Tennyson reser till Europa med sin Omni-kopter och det första stoppet blir en vandring i det skottska högslandet, men vädret är inte bara illa, utan dimmigt och det innebär bara en sak: Dimmonstrets återkomst!

  Viaplay
 • Avsnitt 22 - Kungen av slottet
  Action, Animerat, S3:A22

  Bens, Gwens och farfar Max nästa resa blir till slottet Bishopbrook för att besöka en avlägsen släkting som är kunglig. Men när Ben stöter på ett spöke i det hemsöka slottet, visar det sig vara hans nya rival Kevin 11.

  Viaplay
 • Avsnitt 23 - Mållös på floden Seine
  Action, Animerat, S3:A23

  Under en tur till Paris i Frankrike möter Ben Zombozo som ska råna Louvren. Men när Zombozo hypnotiserar Ben till att vara tyst, måste han navigera genom ett främmande land som mimare för att stoppa den kriminella clownen.

  Viaplay
 • Avsnitt 24 - Rör ej
  Action, Animerat, S3:A24

  Lag Tennyson besöker samurajmuseet i Tokyo där Ben är för otålig för att vänta på att kalligrafiupplevelsen ska bli klar. Han vill kolla på samurajupplevelsen. Men när ett samurajsvärd stjäls från utställningen måste Ben strida mot Evighetsriddaren.

  Viaplay
 • Avsnitt 25 - Känd i Japan
  Action, Animerat, S3:A25

  Under en rundtur på robotmuseet i Japan stöter Ben på Tim Buktu som försöker rädda Tokyo från en drake. Har Tim äntligen blivit en ny man eller är det bara ännu en av hans icke-genomtänkta planer att låtsas vara en hjälte?

  Viaplay
 • Avsnitt 26 - Cyber Slammers
  Action, Animerat, S3:A26

  På Lagerlyckan i Japan står Ben och köar för att köpa den nya versionen av Sumo Slammers videospel, Cyber Slammers, men snart måste Ben rädda butiken.. inte från speltörstande kunder, utan från Åke Ånga, som vill vrida teknikutvecklingen tillbaka.

  Viaplay
 • Avsnitt 27 - Big Ben 10
  Action, Animerat, S3:A27

  När Ben med familj åker till London för att besöka den berömda Big Ben finns Bröderna Bagge där och hälsar välkomna med ännu en vansinnig helgalen plan: att krympa Big Bens klocka för att stjäla den!

  Viaplay
 • Avsnitt 28 - LaGrangiska muren
  Action, Animerat, S3:A28

  Under en resa till Kina besöker gänget den Kinesiska Muren, men deras äventyr förstörs av Lagrange och Vin Ethanol som försöker hoppa över det världsberömda monumentet, och Ben måste hoppa i Rostbuggen för jag bort de snabba och vilda ovännerna.

  Viaplay
 • Avsnitt 29 - Odelat positivt
  Action, Animerat, S3:A29

  Ett märkligt elektromagnetiskt oväder tvingar ner Omni-koptern vid ekvatorn, något lag Tennyson upptäcker att Anod och Katod ligger bakom.

  Viaplay
 • Avsnitt 30 - Kattens klor
  Action, Animerat, S3:A30

  Lag Tennyson insuper atmosfären på Rio de Janeiros musikfestival när Ben går i taket efter att Gwen föreslagit att hon ska bli hans medhjälpare.

  Viaplay
 • Avsnitt 31 - Tidsresan Del 1
  Action, Animerat, S3:A31

  Evighetsriddaren har satt samman sitt eget Runda bord av unga superhjälte-riddare, inklusive - Ben! Med Bens hjälp leder Evighetsriddaren sina underhuggare i en attack på en partikelaccelerator, med avsikten att förvandla den till en tidsmaskin.

  Viaplay
 • Avsnitt 32 - Tidsresan Del 2
  Action, Animerat, S3:A32

  Evighetsriddaren har lagt vantarna på en tidsmaskin och har också ett team av superskurkar vid sin sida. Nu är han nära att kunna erövra historien.

  Viaplay
 • Avsnitt 33 - Vår cirkus
  Action, Animerat, S3:A33

  Ben räddar en bandklippningsceremoni på ett universitet och blir utsedd till hedersgäst på galakvällen, men när underhållningen visar sig vara iscensatt av Zombozo måste Ben både besegra den onda clownen och hans mystiska sidekick, Piruett.

  Viaplay
 • Avsnitt 34 - Evighetsvägen
  Action, Animerat, S3:A34

  Under en dragracingtävling hoppas Ben kunna konkurrera med Vin Ethanol och La Grange som XLR8, men klockan hänger sig, så vår hjälte måste vara kreativ för att hålla jämna steg med sina snabba och galna fiender.

  Viaplay
 • Avsnitt 35 - Benkampen
  Action, Animerat, S3:A35

  Lag Tennyson stoppar i sig en massa gyros och åker sedan till Grekland i Omnikoptern, men när de plötsligt fångas in av Evighetsriddaren hamnar Ben i en arena där han måste kämpa mot sina gamla fiender: Kyle, Bidrottningen och Mullvadarna.

  Viaplay
 • Avsnitt 36 - Byte eller lek
  Action, Animerat, S3:A36

  Ben får en inbjudan till Adrenaland och åker dit med farfar Max och Gwen för att njuta av att vara ensam besökare på parken. Han upptäcker dock att han inte är ensam och måste umgås med den enda som har råd att betala entrébiljetten: Billy Biljon!

  Viaplay
 • Avsnitt 37 - Se upp för Fågelskrämman
  Action, Animerat, S3:A37

  Under ett besök på Penny Bennysons farfars gård jagas Lag Tennyson av en levande fågelskrämma men när Ben upptäcker att Adelskråka ligger bakom det hela måste vår hjälte besegra Adelskråkas chef, den ångdrivne Åke Ånga, för att rädda kusinens gård!

  Viaplay
 • Avsnitt 38 - Kvällen då Ben Tennyson kom till stan
  Action, Animerat, S3:A38

  Lag Tennyson åker till Wheeler, den livligaste gruvstaden på Route 66, men Ben blir nojig över att Evighetsriddaren är ute efter honom och måste övertyga familjen medan han samtidigt hindrar att hans fiende förstör staden.

  Viaplay
 • Avsnitt 39 - Och Xingo hette han
  Action, Animerat, S3:A39

  En ny Xingo-app dyker plötsligt upp på Gwens läsplatta och Ben kan inte låta bli att aktivera den trots att kusinen säger nej. Ben kastas in i serievärlden och byter plats med Xingo, som hamnar i den riktiga världen. En gammal hederlig omkastning!

  Viaplay
 • Avsnitt 40 - Familjeskräck
  Action, Animerat, S3:A40

  Ben och Gwen längtar till att Omnikoptern tar dem till de gamla pyramiderna, men dåligt väder stör flygturen och snart står de ansikte mot ansikte med Diman och Dimans familj!

  Viaplay