vidare till tv.nu
Robinson

Robinson

Reality, Underhållning • Sverige • Säsong 8, Avsnitt 10

I torsdags 19:30 - 20:00TV4
Det har blivit dags för Robinsontävling och det förlorande laget ställs inför stundande ö-råd. Intrigerna tätnar när vissa oroar sig för sina egna prestationer under tävlingen medan andra smider planer på att eliminera stora egon i laget.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Avsnitt 1 - Robinson del 1
  Reality, Underhållning, S8:A1

  Nu drar äventyret igång och tjugo förväntansfulla personer anländer till Fiji. Det blir allvar direkt då de omgående måste fatta ett mycket tufft beslut. Ett beslut som kommer få ödesdigra konsekvenser för en av deltagarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Robinson del 2
  Reality, Underhållning, S8:A2

  Mycket står på spel då hela lag Nord och hela lag Syd möts i en tävling för första gången. Det är en utmärkt chans att skaffa sig ett rejält övertag över det andra laget. I potten ligger ett pris som är livsnödvändigt för deltagarnas vistelse på ön.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Robinson del 3
  Reality, Underhållning, S8:A3

  Ett av lagen får chansen att försvaga motståndarna avsevärt. Det blir stor dramatik när en av deltagarna gör sig skyldig till regelbrott. Dessutom blossar en byggteknisk konflikt upp och stämningen i laget är inte på topp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Robinson del 4
  Reality, Underhållning, S8:A4

  Spänningen och nervositeten går nästan att ta på när lagen ska mötas i den allra första Robinsontävlingen där förlorarna hamnar i det fruktade örådet. Båda lagen störs dock av skador, för en del så pass allvarliga att läkare måste tillkallas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Robinson del 5
  Reality, Underhållning, S8:A5

  Det blir bråk bland deltagarna på ena stranden då en diskussion om vem som är mest kunnig i att fånga fisk kommer blommar upp. Frågan är vem som har störst behov av att säkra sin plats i Robinson när det drar ihop sig till immunitetstävling?

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Robinson del 6
  Reality, Underhållning, S8:A6

  En person lyckas vinna en immunitet och sitter säkert i det kommande ö-rådet. Det står dock klart att någon kommer få det tuffa beskedet om att lämna Robinson. Men vem det blir är inte ett enkelt val då motståndarlaget ger sig in i beslutsfattandet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Robinson del 7
  Reality, Underhållning, S8:A7

  Det senaste ö-rådet har skapat splittringar och ilska i det ena laget. På andra sidan ön är stämningen inte heller på topp då irritationen ligger och bubblar under ytan. Det gäller att ha tungan rätt i mun när det blir dags för pristävling.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Robinson del 8
  Reality, Underhållning, S8:A8

  I dagens åtråvärda pristävling gäller det att våga mycket för att ha chans på vinst. Frågan är vilket lag som satsar högst? Ett splittrat gäng försöker lösa gamla konflikter men en av deltagarnas temperament skrämmer de andra.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Robinson del 9
  Reality, Underhållning, S8:A9

  Spänningen trappas upp när en plundring ska äga rum, men det blir inte riktigt som deltagarna tänkt sig. Trots hårda ord och många tårar visar en deltagare en stor förmåga i att hjälpa de andra både känslomässigt och i jakten på mat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Robinson del 10
  Reality, Underhållning, S8:A10

  Det har blivit dags för Robinsontävling och det förlorande laget ställs inför stundande ö-råd. Intrigerna tätnar när vissa oroar sig för sina egna prestationer under tävlingen medan andra smider planer på att eliminera stora egon i laget.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Robinson del 11
  Reality, Underhållning, S8:A11

  Immunitetstävlingen blir viktigare än någonsin när en stor fördel ligger i vinstpotten. I ett av lagen är uppdelningen tydlig och det smids planer för fulla muggar. För det andra laget gäller det att ha huvudet på skaft då en fin överraskning väntar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Robinson del 12
  Reality, Underhållning, S8:A12

  Stämningen är inte på topp och några har svårt att acceptera gruppens beslut på gårdagens ö-råd. Men det gäller att skaka av sig bekymren då lagen blir kallade till en viktig pristävling. Väl på plats möts de av ett mycket tufft besked.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Reality, Underhållning, S8:A13

  Känslorna är många när det rörs om i grytan och en person får chansen att börja om. En deltagare visar sig ha oväntade kunskaper om djur och en annan har problem att välja sida. Dramatik blir det när det visar sig att det finns gömda skatter.

 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S8:A14

  Det har blivit dags för Robinsontävling och för förlorarna väntar det fruktade ö-rådet. En person tar på sig rollen som ledare, vilket inte uppskattas av alla. En annan deltagare chockas när hen ställs inför en obekväm sanning.

 • Avsnitt 15
  Reality, Underhållning, S8:A15

  Matbristen börjar ta ur sin rätt hos deltagarna. Robinsontävlingen väcker starka känslor och i ett av lagen är splittringen stor. En person tar alldeles för mycket plats enligt några. Frågan är vem som har mest energi kvar till immunitetstävlingen.

 • Avsnitt 16
  Reality, Underhållning, S8:A16

  För några är chansen att vinna immunitet på tävlingen det enda sättet att hålla sig kvar. På ena stranden tror sig några veta bättre än andra och en konflikt blossar upp. Stämningen är inte muntrare på andra stranden då en person anklagas för fusk.

 • Avsnitt 17
  Reality, Underhållning, S8:A17

  Det blir rejäl dramatik när några utvalda i lag Syd får i uppgift att stjäla en av lag Nords medlemmar och valet av person visar riva upp starka känslor. Båda lagen får dessutom i uppdrag att rösta fram varsin hövding som får extra mycket makt.

 • Avsnitt 18
  Reality, Underhållning, S8:A18

  Jakten på mat blir allt mer desperat och på den ena stranden försöker deltagarna ta ett gemensamt beslut om hur de ska agera, men förslagen uppskattas inte av alla. På den andra stranden gör några av deltagarna upp en riskabel plan.

 • Avsnitt 19
  Reality, Underhållning, S8:A19

  Det gäller för både lag Syds och lag Nords hövding att hålla huvudet kallt när de får ett uppdrag som de aldrig kunnat föreställa sig. Samtidigt får de tre utmanarna ett brev som ger dem stort hopp inför framtiden.

 • Avsnitt 20
  Reality, Underhållning, S8:A20

  Uppdelningarna är tydliga i båda lagen och frågan är hur det påverkar dagens Robinsontävling. Vill någon vinna överhuvudtaget? På utmanarstranden är läget ett annat och glädjen vet inga gränser när gänget får en stor överraskning.

 • Avsnitt 21
  Reality, Underhållning, S8:A21

  I ett av lägren är det ont om sängplatser vilket lett till stor irritation. Några av deltagarna bestämmer sig för att lösa situationen, men det verkar bara förvärra det redan spända läget. Ö-rådet väntar och hela två deltagare måste lämna tävlingen.

 • Avsnitt 22
  Reality, Underhållning, S8:A22

  Deltagarna får ett mystiskt brev och spekulationerna drar igång. Nyfikenheten leder till att några tar egna initiativ, vilket inte uppskattas av alla. Samtidigt planerar Anders en speciell överraskning med förödande konsekvenser.

 • Avsnitt 23
  Reality, Underhållning, S8:A23

  Efter Anders överraskning är känslorna tudelade bland deltagarna. Medan vissa firar segern så måste andra ändra strategi helt för att hålla sig kvar i tävlingen. Ett mycket viktigt val ska göras, men alla har inte hederliga avsikter.

 • Avsnitt 24
  Reality, Underhållning, S8:A24

  I dagens pristävling visar sig starka muskler och en klurig hjärna vara avgörande egenskaper för att ta hem segern. Efter tävlingen njuter vinnarna av priset, men på andra stranden gror konflikterna då alla inte är lika engagerade i jakten på mat.

 • Avsnitt 25
  Reality, Underhållning, S8:A25

  Det är dags för Robinsontävling och mycket står på spel. Trots att det ena laget har en stor fördel är segern inte självklar, speciellt inte när det visar sig att vissa funderar på att ge upp. Planer smids och konflikter trappas upp.