vidare till tv.nu

Trädgårdsmästarna

Renovering, Trädgård • Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 16

Sön 02 aug 10:00 - 11:00 • reprisSjuan
Grannarna Lauren och Trevor har nyligen blivit ett par och bestämt sig för att sätta ihop sina små gräsplättar till en enda stor trädgård. Det blir en ovanlig utmaning för Charlie och bröderna Rich och frågan är vem som lyckas bäst med sin design?

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Trädgårdsmästarna del 1
  Renovering, Trädgård, S2:A1

  Charlie Dimmock och bröderna Rich ställs inför en tuff utmaning då de beger sig till ett par i Fareham där de med en budget på knappt 80 000 kr tävlar om att förvandla en trist gräsmatta till en prunkande medelhavsidyll.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Trädgårdsmästarna del 2
  Renovering, Trädgård, S2:A2

  Det blir festligt värre när Charlie och bröderna Rich tävlar om att skapa den perfekta utemiljön för partyn åt en familj i Workingham. Temat är Ibiza och frågan är om trädgårdsmästarna lyckas designa ett socialt uterum av den deppiga trädgården.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Trädgårdsmästarna del 3
  Renovering, Trädgård, S2:A3

  Denna gång beger sig trädgårdsmästarna till Wellingborough i Northamptonshire där en ny utmaning väntar. Fyra generationer ska utnyttja ytan så Charlie och bröderna Rich måste tänka ut en design som passar alla i familjen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Trädgårdsmästarna del 4
  Renovering, Trädgård, S2:A4

  Idag står en ekovänlig trädgård på schemat när trädgårdsmästarna hjälper en familj i Witchurch. Med 2500 pund (drygt 30 000 kr) ska Charlie och bröderna Rich tävla om att skapa en utemiljö som inbjuder till socialt umgänge och produktivitet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Trädgårdsmästarna del 5
  Renovering, Trädgård, S2:A5

  I Nottinghamshire bor en familj på tre generationer och dit beger sig trädgårdsmästarna denna gång. Familjen vill ha en ny trädgård med strandtema. Det blir en rejäl utmaning för Charlie och bröderna Rich och frågan är vem som lyckas bäst?

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Trädgårdsmästarna del 6
  Renovering, Trädgård, S2:A6

  Med drygt 60 000 kr ska Charlie och bröderna Rich tävla om att förvandla en trädgård till en savann. De beger sig till ett par i Watford som längtar efter att få njuta av en plats som påminner om deras tidigare trädgård i Afrika.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Southampton
  Renovering, Trädgård, S2:A7

  Charlie and the Rich brothers compete to design a £5,000 family garden in Southampton. The plot is unsafe for toddler Alex and uninviting for mum and dad, so the designers will need to pull out all the stops to create something to suit them all.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Trädgårdsmästarna del 8
  Renovering, Trädgård, S2:A8

  En lång, smal trädgård i Northampton står på tur och det finns ingen tid att förlora då en 40-årsfest bara är några veckor bort. Blir det Charlie eller bröderna Rich som lyckas skapa den mest spännande, multifunktionella och barnvänliga trädgården?

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Trädgårdsmästarna del 9
  Renovering, Trädgård, S2:A9

  Den här gången blir det en utmaning som heter duga för våra trädgårdsmästare då de ska förvandla en bakgård till en magisk plats att kunna njuta av Somersets solnedgångar. Problemet är bara att bakgården har en väldigt brant lutning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Trädgårdsmästarna del 10
  Renovering, Trädgård, S2:A10

  Hos en familj i Weston-super-Mare finns en bakgård som sett sina bästa dagar men nu ska det bli ändring på det. Med en liten budget ska trädgårdsmästarna designa en välkomnande och praktisk yta. Bakgårdens form och underlag ställer dock till det.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Trädgårdsmästarna del 11
  Renovering, Trädgård, S2:A11

  I West Sussex bor David och Simon och dit är trädgårdsmästarna på väg. Uppdraget denna gång är att skapa en modern trädgård av en smal yta. Blir det Charlie eller bröderna Rich som går segrande ur designstriden?

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Trädgårdsmästarna del 12
  Renovering, Trädgård, S2:A12

  Den här gången får Charlie och bröderna Rich i uppdrag att trolla fram en magisk sagoträdgård, då turen har kommit till Heather och Tom i Alfreton, Derbyshire. Det blir en stor utmaning då trädgården sluttar brant. Vem lyckas trollbinda ägarna?

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Trädgårdsmästarna del 13
  Renovering, Trädgård, S2:A13

  En liten gårdsplan i Harrow ska livas upp med inspiration från Indien. Det blir en rejäl utmaning för trädgårdsmästarna att förvandla den lilla ytan till ett mysigt uterum. Ägarna Darshna och Noyon bestämmer vem som lyckas bäst.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Trädgårdsmästarna del 14
  Renovering, Trädgård, S2:A14

  Musikern Gareth i Birkenhead har en trädgård som behöver en total makeover. Trädgården syns bäst från ovanvåningen och utmaningen för våra trädgårdsmästare blir att designa en trädgård som också måste se bra ut ovanifrån.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Trädgårdsmästarna del 15
  Renovering, Trädgård, S2:A15

  Denna gång ställs trädgårdsmästarna inför en ordentlig prövning då de måste ta sig igenom ett hav av grus och stenbeläggning i en trädgård i Attleborough, Norfolk. Ägarna Andrew och Dawn önskar sig en rofylld plats, men husvagnen måste få plats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - Trädgårdsmästarna del 16
  Renovering, Trädgård, S2:A16

  Grannarna Lauren och Trevor har nyligen blivit ett par och bestämt sig för att sätta ihop sina små gräsplättar till en enda stor trädgård. Det blir en ovanlig utmaning för Charlie och bröderna Rich och frågan är vem som lyckas bäst med sin design?

  TV4 Play
 • Avsnitt 17 - Trädgårdsmästarna del 17
  Renovering, Trädgård, S2:A17

  Charlie och bröderna Rich tar sig an en omfattande utmaning denna gång då de ska designa en stor trädgård i Hemel Hemstead. Ägarna Carly och Andy är ivriga med att ta itu med ytan som inte fått någon kärlek sedan andra världskriget.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Trädgårdsmästarna del 18
  Renovering, Trädgård, S2:A18

  I Crumpsall, Manchester väntar en trädgård som är rena rama dödsfällan för 82-åriga Dorothy. Utmaningen för våra trädgårdsmästare denna gång blir att designa både en fågel-vänlig och Dorothy-vänlig yta. Vem lyckas bäst?

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Trädgårdsmästarna del 19
  Renovering, Trädgård, S2:A19

  Jane och Terry i Norwich har gjort om framsidan på deras trädgård, vilket har fått dem att bli väldigt missnöjda med baksidan. Trädgårdsmästarna råder bot på det och tar sig an utmaningen som blir svårare med den tajta budgeten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Renovering, Trädgård, S2:A20

  Trädgårdsinnehavaren Joanna som bor i Birkenhead älskar sten men hatar trall. Synd är det då att nästan hela hennes trädgård består av trall. Blir det Charlie eller bröderna Rich som lyckas förvandla ytan till en mysig plats för Joanna?

 • Avsnitt 21 - Burton Upon Trent
  Renovering, Trädgård, S2:A21

  In Burton upon Trent, Naomi and Chris love their motorbikes more than their garden, and for good reason. With its steep, slippery slope, Naomi struggles to get around it. So what can Charlie Dimmock and the Rich Brothers do to help?

 • Avsnitt 22
  Renovering, Trädgård, S2:A22

  Charlie och bröderna Rich blir peppade denna gång då de får i uppdrag att designa en trädgård i West Sussex med ett härligt tema. Den unga familjen som bor där önskar sig en trädgård där det vilda växt- och djurlivet står i fokus.

 • Avsnitt 23
  Renovering, Trädgård, S2:A23

  Charlie och bröderna Rich beger sig till Harrogate för att designa en trädgård som ska påminna om ägarnas minnesvärda resor till Italien. Kommer de lyckas förvandla bakgården till en medelhavsidyll och kommer ägarna bli nöjda?

 • Avsnitt 24
  Renovering, Trädgård, S2:A24

  I Nottingham ska Charlie och bröderna Rich liva upp en trädgård som inte rörts på 18 år. Med en budget på 8 000 pund (drygt 100 000 kr) ska de leverera ett mysigt uterum för härliga fester. Frågan är vilken design som faller ägarna i smaken?

 • Avsnitt 25 - Ilkley
  Renovering, Trädgård, S2:A25

  Charlie and the Rich brothers are asked to tackle a front garden in Ilkley. Each of the designs are inspired by the couple's love of cottage gardens, but which one will Denise and John choose?