vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Wild Kids

Äventyr, Barnprogram • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 8

Sön 02 aug 18:00 - 19:00TV4
När dagens äventyr drar igång är Lejonen en mindre än Björnarna och i Lagkampen står något riktigt värdefullt på spel. Järvsö skogar bjuder in till disco med artisten Victor Krone. Även Tiktok-kändisen Theoz och Idol-stjärnan Hanna Ferm hälsar på.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Äventyr, Barnprogram, S1:A1

  Äntligen intar Wild Kids skogarna i Järvsö. Lejonen och Björnarna möts i en första stenhård kamp där något mycket ovärderligt står på spel. De laglösa får flytta in i den gamla stugan och upptäcker snart att de inte är ensamma i skogen.

  C More
 • Avsnitt 2 - Episod 2
  Äventyr, Barnprogram, S1:A2

  Samtidigt som Lejonen sätter på sig skyddsglasögonen och upplever ett magiskt pris måste Björnarna gå till bonden och skala potatis. I lagkampen avgörs vilka som får bege sig till fritagningsplatsen. De laglösa får ett mycket viktigt uppdrag.

  C More
 • Avsnitt 3 - Episod 3
  Äventyr, Barnprogram, S1:A3

  För Björnarna blir det gnistrande julafton mitt i sommaren när självaste Daniel Nordgren dyker upp som jultomten. I Lagkampen möts lagen i tuff hinderbana där vinnarna har chans att få en ny kompis. Björnarna ställs inför ett tufft beslut.

  C More
 • Avsnitt 4 - Episod 4
  Äventyr, Barnprogram, S1:A4

  Nova går till de Laglösas läger. Lejonen får uppleva ett fartfyllt pris när de träffar youtubern Moa Murderess. Det är också dags för en ny tävling och Lejonen och Björnarna få dela upp sig i nya lag. En italiensk afton står på spel.

  C More
 • Avsnitt 5 - Episod 5
  Äventyr, Barnprogram, S1:A5

  De Laglösa behöver hjälp med flottbygget och anropar Lejonen och Björnarna. Eldkampen blir en nervkittlande utmaning då ett hisnande pris står på spel med ingen mindre än Linnea Claesson. Förlorarna måste arbeta på höskullen.

  C More
 • Avsnitt 6 - Episod 6
  Äventyr, Barnprogram, S1:A6

  Ett mycket eftertraktat godispris ligger i vinstpotten när Lejonen och Björnarna möts i en iskall lagkamp. Nu börjar även hemlängtan göra sig påmind och för en av deltagarna blir det extra tufft.

  C More
 • Avsnitt 7 - Episod 7
  Äventyr, Barnprogram, S1:A7

  Björnarna sätter tänderna i den åtråvärda Kunskapsboken och Lejonen får förstärkning när en ny lagkamrat dyker upp. Plötsligt får lagen veta att de måste hitta varsin nyckel som finns i jaktstugan. Ett känslosamt pris står på spel i Lagkampen.

  C More
 • Avsnitt 8 - Episod 8
  Äventyr, Barnprogram, S1:A8

  När dagens äventyr drar igång är Lejonen en mindre än Björnarna och i Lagkampen står något riktigt värdefullt på spel. Järvsö skogar bjuder in till disco med artisten Victor Krone. Även Tiktok-kändisen Theoz och Idol-stjärnan Hanna Ferm hälsar på.

  C More
 • Avsnitt 9 - Episod 9
  Äventyr, Barnprogram, S1:A9

  I flera veckor har vi följt Lejonen och Björnarna i stenhårda kamper och nu är det äntligen dags för final. Vilket lag vinner tävlingen Fällstolen och drömresan till Sydafrika? Allra först ställs lagen inför en smarrig utmaning i Väktarnas glänta.

  C More
 • Avsnitt 10 - Episod 10
  Äventyr, Barnprogram, S1:A10

  Vinnarna får en drömresa till Sydafrika. Här väntar upplevelser som bland annat safariäventyr, luftballongsfärd och möte med elefanter. Nu ska också pengarna de tjänat ihop under Eldkamperna lämnas över till välgörande ändamål.

  C More