vidare till tv.nu

Dokumentär, Föräldraskap

Unga föräldrar

2017 • Sverige • Säsong 2, Avsnitt 5 av 24

Fre 14 aug 12:00 - 12:30TV4 Fakta
Pontus ska börja i nionde klass och blir tvungen att lämna Fanny och Melanie eftersom han ska gå i skolan i Bollnäs. Linn ger sig i väg på tjejkväll för att fira bästa kompisen Vanessa. Sindy tar med Lucifer på Stockholm Fashion Week. Angelika ordnar kalas för sonen Adrian som fyller tre år.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Avsnitt 1 - Unga föräldrar del 1
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A1

  Tittarna får bekanta sig med både nya och gamla bekanta som Michael och Sindy från säsong ett och Linn och Tomas. Nya den här säsongen är Fanny och Pontus och ensamstående mamman Agelika.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Unga föräldrar del 2
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A2

  Fanny och Pontus har fått barnvakt och passar på att göra det många andra i deras ålder kan göra när som helst, gå på Gröna Lund. Linn och Tomas förundras över dottern Amys utveckling. Sindy och Lucy åker in till stan och träffar en kompis. Angelika berättar som sin annorlunda tatuering.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Unga föräldrar del 3
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A3

  Fanny och Pontus har fullt upp med att planera Melanies dop. Michael visar Sindy sin nya tatueringsstudio. Adrian är sjuk och Angelika måste ta med honom till doktorn. Hemma hos Linn och Tomas är det dags för dop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Unga föräldrar del 4
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A4

  Linn och Tomas tar med Amy till en bowlingcup i Idre. Sindy planerar en överraskning för Michael för att fira deras tvåårsdag. Angelika pottränar Adrian. Fanny och Pontus försöker hinna med allt inför Melanies dop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Unga föräldrar del 5
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A5

  Pontus ska börja i nionde klass och blir tvungen att lämna Fanny och Melanie eftersom han ska gå i skolan i Bollnäs. Linn ger sig i väg på tjejkväll för att fira bästa kompisen Vanessa. Sindy tar med Lucifer på Stockholm Fashion Week. Angelika ordnar kalas för sonen Adrian som fyller tre år.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Unga föräldrar del 6
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A6

  Linn är nervös inför första skoldagen. Sindy och Lucifer överraskar pappa Micke. Livet som ensamstående mamma är tufft och Angelika börjar känna sig sliten. Pontus som börjat nian i Bollnäs längtar efter Fanny och Melanie som är kvar i Tungelsta.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Unga föräldrar del 7
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A7

  Pontus och Fanny tar med Melanie till barnavårdcentralen där hon ska få sprutor. Linn fyller år och får en efterlängtad överraskning av Tommy. Det är dags för Angelika att börja skolan igen, något hon sett fram emot. Sindy och Michael tar med sonen Lucifer på tatueringsmässa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Unga föräldrar del 8
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A8

  Adrian är ledsen och orolig inför att börja på en ny avdelning på förskolan och Angelika gör allt hon kan för att lugna honom. Fanny och Melanie är återigen ensamma i Tungelsta när Pontus åkt tillbaka till Bollnäs. Linn och Tomas tar med Amy till barnavårdscentralen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Unga föräldrar del 9
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A9

  Fanny och Melanie åker till Bollnäs för att överraska pappa Pontus. Sindy bestämmer sig för att ändra frisyr. Linn och Tomas tar med dottern Amy på hennes första folkrace. Angelika försöker hålla treårige Adrian vaken hela dagen vilket inte är så lätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Unga föräldrar del 10
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A10

  Fanny och Melanie besöker ett lekland tillsammans med Pontus familj. Tomas har äntligen fått tillåtelse att bygga en bar i husets källare. Sindy och Lucifer går på ettårskalas. Angelika kämpar med att potträna Adrian.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Unga föräldrar del 11
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A11

  Fanny, Pontus och Melanie ser till att umgås så mycket som möjligt så länge Fanny är kvar i Bollnäs. Tomas överraskar Linn med en utflykt. Sindy kämpar med att gå upp i vikt efter förlossning, amning och sin tidigare ätstörning. Hos Angelika är det aldrig en lugn stund.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Unga föräldrar del 12
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A12

  Angelika och sonen Adrian ska snart flytta och det är mycket som ska fixas. Fanny och Pontus lagar middag hemma hos Pontus i Bollnäs. Linn och dottern Amy hälsar på Linns mamma. Sindy funderar på om hon ska börja som modell igen och går på möte med en modellagentur.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Unga föräldrar del 13
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A13

  Fanny och Anton i Visby går i väntans tider. De hade bara varit tillsammans i fyra månader när de blev gravida med en dotter. Linn och dottern Amy från Hedemora och Sindy och sonen Lucifer från Stockholm besöker barnmässan i Örebro.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Unga föräldrar del 14
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A14

  Det är snart dags för Fannys förlossning men hon och Anton är inte överens om vilken förlossningsmetod som är bäst. Fanny, Pontus och Melanie besöker Fannys familj i Tungelsta. Linn gör sitt bästa för att få ihop livet med skola och barn. Angelika får lite egen tid och passar på att gå på stan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Unga föräldrar del 15
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A15

  Sindy förbereder sig inför USA-resan och går och tittar på en ny vagn. Tomas i Hedemora trivs med att vara hemma med Amy på dagarna när Linn är i skolan. Fanny och Anton är på väg till förlossningen men frågan är om vattnet redan gått och lilla Wilda är på väg ut.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - Unga föräldrar del 16
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A16

  Fanny och Anton firar Fannys födelsedag i förskott eftersom förlossningen är nära. I Hedemora pågår en kamp om vilket ord Amy ska säga först - mamma eller pappa? När Fanny bakar med sin syster kommer hon och tänka på skolan hon hoppade av när hon blev gravid. Angelika och Adrian flyttar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17 - Unga föräldrar del 17
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A17

  Tomas blir klar med baren i källaren men det är inte säkert att lyckan blir långvarig. Sindy packar det sista inför USA-resan och Michael passar på att få lite egentid med Lucifer. Angelika berättar om de oskrivna reglerna på förskolan och i Visby blir Anton och Fanny äntligen föräldrar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Unga föräldrar del 18
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A18

  Det är höstlov och Pontus och Fanny går och bowlar. Angelika tar med Adrian till tandläkaren. Fanny och Anton försöker smälta alla intryck som det innebär att bli föräldrar. Sindy och Lucy ger sig i väg på sin långresa till USA och det blir ett känslofyllt avsked på flygplatsen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Unga föräldrar del 19
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A19

  Tomas får bra respons från ett jobb han sökt. Fanny och Pontus lämnar bort Melanie för första gången för att åka på ett LAN-event. Angelika tycker att det förväntas mer av henne som mamma än vad det görs av pappor. Sindy landar i USA och det blir ett efterlängtat återseende för mormor och Lucifer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20 - Unga föräldrar del 20
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A20

  Fanny och Anton åker till familjens lantställe och Fannys pappa får träffa sitt barnbarn för första gången. Micke fortsätter att ta bort sina tatueringar med laser. Fanny, Pontus och Melanie besöker badhuset. Tomas blir kallad på en jobbintervju, men Linn är inte hemma så han måste ta med Amy.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21 - Unga föräldrar del 21
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A21

  Det knakar i fogarna hemma hos Fanny och Pontus. Att hålla ihop relationen när man är unga föräldrar är inte det lättaste. Linn, Tomas och Amy går på kalas. Fanny och Anton visar upp nyfödda dottern Wilda för sina vänner. Sindy och Lucy som är i USA går och shoppar med Sindys mamma.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22 - Unga föräldrar del 22
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A22

  Sindy som är i USA får fira sin favorithögtid halloween och hon har hittat den perfekta klädseln till Lucy. Tomas har börjat sitt nya jobb och Linn tar med Amy på stan. Angelika och Adrian går på skogsutflykt. Fanny och Melanie åker hem till Tungelsta och det blir ett kärt återseende.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23 - Unga föräldrar del 23
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A23

  Fanny har svårt att få amningen att fungera. Tompa åker och tittar på en ny bil. Sindy beger sig till sin barndoms stuga i Montana. Pontus och Fanny träffar Pewdiepie.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24 - Unga föräldrar del 24
  Dokumentär, Föräldraskap, S2:A24

  Angelika berättar vad hennes blogg kan ha för betydelse för henne och Adrian i framtiden. Linn och Tomas åker och tittar på vad som kan bli Amys förskola. Fanny och Pontus gör upp planer för vad de ska göra när Pontus gått ut skolan. Sindy och Lucy återvänder till Sverige.

  TV4 Play