vidare till tv.nu

Matlagning, Resor

Two Greedy Italians

2012 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 4

Tor 14 jan 10:35 - 12:05Godare
Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, Resor, S1:A1

  De världsberömda kockarna Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo återvänder till sitt hemland, som de lämnade för 40 år sedan och upptäcker att dess matkultur har förändrats. De börjar sin resa på Emilia Romagna.

 • Avsnitt 2
  Matlagning, Resor, S1:A2

  Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo ser på hur fattigdomen i området skapade Italiens mest älskade rätter. I Neapel upptäcker de hur pizza ursprungligen ansågs oätligt av någon annan än den svältande.

 • Avsnitt 3
  Matlagning, Resor, S1:A3

  Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder.

 • Avsnitt 4
  Matlagning, Resor, S1:A4

  Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer