vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Animerat, Äventyr

Unikitty

5.6 IMDb2019 • Danmark • USA • Säsong 1, Avsnitt 37

Tor 29 okt 20:15 - 20:30Cartoon Network
Unikitty ska delta i en personlighets-parad där alla gör sina egna personliga vagnar! Mäster Bister har dock bestämt sig för att förstöra paraden med en vagn som gör alla ledsna!

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Läskigt spel
  Animerat, Äventyr, S1:A1

  Gänget spelar brädspel varje vecka men på sistone har det blivit lite för tävlingsinriktat. När Unikitty hittar ett spökligt gammalt brädspel blir deras önskan att vinna lite uppochnervänd. Men hemsökt eller inte så måste någon först över mållinjen.

 • Avsnitt 2 - Glittermateria är viktigt
  Animerat, Äventyr, S1:A2

  Unikitty får höra att tråkiga, gamla Rick aldrig har producerat glad glittermateria förut. Hon kokar ihop en formel med doktor Räv som överöser honom med känslor! Nu gör han så mycket glittermateria att det hotar att förstöra kungariket! Kan Unikitty hjälpa Rick att finna känslomässig balans inna...

 • Avsnitt 3 - Inget går upp emot snödag
  Animerat, Äventyr, S1:A3

  När staden träffas av en snöstorm försöker Mäster Bister förstöra saker ännu mer genom att låtsas vara en magisk snögubbe! Men när han fryser fast där inne, måste han tänka mindre på att förstöra folkets dag, och mer på att inte förvandlas till en Bister-glass när han tvingas uppleva högtidens gl...

 • Avsnitt 4 - Actionskogen
  Animerat, Äventyr, S1:A4

  Hökodil är den tuffaste actionhjälten i landet, enda tills hans gamla rival dyker upp för att hämnas på honom. Besegrad och i behov av hjälp måste Hökodil träna upp Unikitty och de andra till att bli supertuffa muskelberg. Och det finns bara ett ställe där ostoppbara krigare skapas: actionskogen!

 • Avsnitt 5 - Kaiju Kitty
  Animerat, Äventyr, S1:A5

  När ett stort monster attackerar kungariket slår gänget tillbaka med doktor Rävs nya, hemliga vapen. En massiv megarobot!

 • Avsnitt 6 - Snäll och is
  Animerat, Äventyr, S1:A6

  När Mäster Bister gör att Unikitty får ett aggressivt utbrott, som blir lite för destruktivt, önskar hon att hennes raserisida inte var en del av henne längre. Tack vare doktor Rävs nya uppfinning får hon sin vilja igenom: att Raseri-Kitty och Snäll-Kitty delas isär.

 • Avsnitt 7 - Min kompis, Sten
  Animerat, Äventyr, S1:A7

  Unikitty får reda på att Valphörnings enda vän är en tråkig gammal sten. Uppmuntrad till att skapa nya vänner kan Valphörning inte hitta någon han klickar med, tills han tar Unikittys råd och beslutar sig att bokstavligen skapa en ny vän genom delar av sina andra vänner. Det här kommer inte gå bra.

 • Avsnitt 8 - Kitchen Chaos
  Animerat, Äventyr, S1:A8

  Efter en arbetsskada kan inte Rick utföra sina uppgifter som betjänt. Unikitty och de andra tar sig an den enkla uppgiften att städa köket. Denna enkla men tråkiga uppgift får våra hjältar att försöka komma på alla ursäkter för att slippa göra det. Kommer de att hinna slutföra sin uppgift och få ...

 • Avsnitt 9 - Hjärtekross
  Animerat, Äventyr, S1:A9

  När Hökodil blir hemligt kär i doktor Räv märker han att han krossas av kärlekens vikt. Eftersom Hökodil är för generad att berätta för henne (eller någon) om det, hjälper Unikitty och hennes gäng genom att bli hans kärleksguru och få honom att erkänna sina känslor innan han krymper till ingenting.

 • Avsnitt 10 - Wishing Well
  Animerat, Äventyr, S1:A10

  När Valphörning använder en önskebrunn och hans önskan inte blir sann, chockas Unikitty över anledningen. Alla önskningar genom åren har inte gått igenom för att de är fångade på brunnens botten. Hon befriar dem för att skänka glädje till staden, bara för att upptäcka att de har blivit lite förän...

 • Avsnitt 11 - Kurragömma
  Animerat, Äventyr, S1:A11

  Unikitty är stolt över att vara den regerande Kurragömmamästaren. Men när Unikitty hittar alla i kungariket förutom Rick, måste hon hitta honom, vad det än må kosta. Kommer Rick kunna fortsätta undvika prinsessan i hennes favoritlek?

 • Avsnitt 12 - Fast ihop
  Animerat, Äventyr, S1:A12

  När Mister Bisters huvud fastnar på Unikittys rumpa lovar hon att hjälpa honom återfå sin kropp. Att dela kropp med Mister Bister visar sig dock vara lite komplicerat!

 • Avsnitt 13 - Lilla Prins Valphörning
  Animerat, Äventyr, S1:A13

  Valphörning inser äntligen att han är en prins och vill styra över kungariket på en gång. Trots sina vänners oro gör Unikitty Valphörning till härskare och upptäcker snart att alldeles för mycket makt ligger i händerna på en valp som inte kan hantera det och har idéer som inte är alltför bra. Kan...

 • Avsnitt 14 - Djuris
  Animerat, Äventyr, S1:A14

  Unikitty och gänget tar hem ett litet djur som de döpt till Djuris, men Rick låter dem inte behålla det om de inte visar att de är ansvarsfulla djurägare. Men när Djuris rymmer måste Unikitty låtsas att hon är Djuris tills de hittar honom igen, annars kommer aldrig Rick låta dem behålla Djuris (e...

 • Avsnitt 15 - Kittydomstolen
  Animerat, Äventyr, S1:A15

  När Unikitty råkar orsaka en liten trafikolycka med mäster Bister vill han ta det till rätten. Bister älskar det! Det finns inget värre än en tråkig, gammal rättssal och han längtar efter att få utsätta Unikitty för det. Men rättegången kommer hållas i Kittydomstolen där nonsens och skojsigheter ...

 • Avsnitt 16 - Födelsedagsfiasko
  Animerat, Äventyr, S1:A16

  Valphörnings födelsedagsönskning blev stulen av Mäster Bister, den största surmånsen i kungariket! För att få tillbaka den måste Unikitty och Valphörning våga bege sig till den mest deprimerande staden någonsin: Bisterbyn! Kommer de klara att få tillbaka födelsedagsönskningen från Mäster Bister i...

 • Avsnitt 17 - Labbkatten
  Animerat, Äventyr, S1:A17

  Doktor Rävs robot strejkar, så Unikitty och Valphörning hjälper henne genom att bli hennes labbråttor på ett spännande experiment som tar dem till yttre rymden. Men när uppdraget blir farligare och farligare måste doktor Räv välja mellan att få sitt livs största vetenskapliga genombrott och att a...

 • Avsnitt 18 - Zonen
  Animerat, Äventyr, S1:A18

  Unikitty förlorar alltid mot som lillebror i tv-spel, så hon får en superkraftig spelkontroll av doktor Räv. Men till sin överraskning märker hon att den kontrollerar riktiga människor. Slottet stängs ner och blir till ett verkligt tv-spel! Först verkar det kul men kommer hon lära sig att livet i...

 • Avsnitt 19 - En Unikitty för mycket
  Animerat, Äventyr, S1:A19

  Unikitty kommer till insikt att alla skulle bli gladare om de bara tänker som hon gör. Och med Doktor Rävs hjälp kan de det! Unikitty kopierar sina hjärnvågor till alla sina kompisar och gör dem Unikitty-fierade, så att de alltid är positiva! Men snart märker Unikitty att det kan bli lite för myc...

 • Avsnitt 20 - Filmfestivalen
  Animerat, Äventyr, S1:A20

  Det är premiärkväll för kungarikets filmfestival. Alla är exalterade för att se vad deras vänner gjort, speciellt Richard som är självutnämd filmexpert, och inte kan vänta på att få visa upp sin film som är bättre än alla andras.

 • Avsnitt 21 - Unikitty-nyheter!
  Animerat, Äventyr, S1:A21

  Du tittar på Kungarikets nyhets-super-godmorgonsoffa-och-informationsprogram som tyvärr leds av Unikitty och gänget.

 • Avsnitt 22 - Middagsobjudna
  Animerat, Äventyr, S1:A22

  Unikitty och Valphörning är bjudna hem till Mäster Bister och Brock på middagsbjudning.

 • Avsnitt 23 - Slappa Söndag
  Animerat, Äventyr, S1:A23

  Det är Slappa Söndag och Unikitty och Valphörning har det underbart när de hänger i soffan. Nu vill de aldrig flytta på sig igen.

 • Avsnitt 24 - Actionlicensen
  Animerat, Äventyr, S1:A24

  Hökodil blir tagen av actionpolisen för att han utfört sitt livvaktsjobb utan en actionlicens.

 • Avsnitt 25 - Fega ur
  Animerat, Äventyr, S1:A25

  När Unikitty och gänget upptäcker en äcklig insekt i slottet vill de desperat bli av med den för alltid, men Unikitty vägrar att mosa den.

 • Avsnitt 26 - Fåtölj
  Animerat, Äventyr, S1:A26

  Unikitty hittar en gammal trasig fåtölj på gatan, men ser dess inre skönhet och tar med den hem för att presentera den för gänget.

 • Avsnitt 27 - Skatekungen Valphörning
  Animerat, Äventyr, S1:A27

  Valphörning vill imponera på sina skatevänner med sina snygga trick, men han har inga. I ett försök att höja hans självförtroende tar Unikitty och gänget på sig kläder som gör en osynlig, för att kunna hjälpa honom att göra omöjliga drag.

 • Avsnitt 28 - Superhäftigt flottäventyr
  Animerat, Äventyr, S1:A28

  Unikitty och Hökodil är vilse till havs på en flotte tillsammans.

 • Avsnitt 29 - Glasskuppen
  Animerat, Äventyr, S1:A29

  Richard förbereder en av de godaste desserterna nånsin, men han låser in den tills hans vänner ätit den tråkiga middagen.

 • Avsnitt 30 - Bullerbot
  Animerat, Äventyr, S1:A30

  Doktor Räv avslöjar stolt sin nya stridsrobot och ska tävla i en boxningsmatch för vetenskapsmän. Hökodil blir dock svartsjuk på att doktor Rävs robot sägs vara en bättre boxare än han.

 • Avsnitt 31 - En dag på stranden
  Animerat, Äventyr, S1:A31

  Unikitty och gänget ser fram emot en rolig dag på stranden... men när Mäster Bister förstör för dem ger de sig av för att söka det Perfekta Stället.

 • Avsnitt 32 - Alla har vi varit små
  Animerat, Äventyr, S1:A32

  Efter ett missöde i labbet blir alla på slottet, utom Valphörning, förminskade till liten storlek! Valphörning tycker att det är häftigt. Hans vänner är som levande actionfigurer, så han börjar leka med dem i fantasiäventyr.

 • Avsnitt 33 - Tragiskt trolleri
  Animerat, Äventyr, S1:A33

  När Rickard uppträtt som trollkarl blir doktor Räv besatt av att klura ut hur hans vetenskaps-trotsande trick fungerar, men förstör hon inte det fina med trolleri när hon försöker ta reda på hur tricken går till?

 • Avsnitt 34 - Drummeldansaren
  Animerat, Äventyr, S1:A34

  Det ska bli en rikstäckande danstillställning i kungariket, där alla får klä upp sig och svänga om. Alla är uppspelta... utom Rickard, som inte alls vill släppa loss och känna sin inre svängighet. Kan Unikitty och gänget övertyga honom?

 • Avsnitt 35 - Vräkigt värre
  Animerat, Äventyr, S1:A35

  Hyresvärden hotar att vräka Mäster Bister och Brock.

 • Avsnitt 36 - Läskiga Historier
  Animerat, Äventyr, S1:A36

  Under gängets halloweenfest upptäcker Unikitty att Rick inte är rädd för någonting. För att få rätt halloweenstämning berättar gänget sina egna versioner av vad de tycker är läskiga historier i hopp om att skrämma den känslolösa Rick en gång för alla, med den ena läskiga (och löjliga) spökhistori...

 • Avsnitt 37 - Tappad bakom en vagn
  Animerat, Äventyr, S1:A37

  Unikitty ska delta i en personlighets-parad där alla gör sina egna personliga vagnar! Mäster Bister har dock bestämt sig för att förstöra paraden med en vagn som gör alla ledsna!

 • Avsnitt 38 - Ruskigt i rymden
  Animerat, Äventyr, S1:A38

  Unikitty och gänget svävar hjälplöst omkring i rymden.

 • Avsnitt 39 - Finns det några stygga barn här?
  Animerat, Äventyr, S1:A39

  Det är julafton och Brock är uppspelt över att jultomten ska hälsa på. När han försöker komma till ro med en godnattsaga av Mäster Bister, stormar Unikitty och gänget in. De har kommit för att hindra Mäster Bister från att förstöra fler jular. Bister säger att han är oskyldig men gänget berättar ...

 • Avsnitt 40 - BatKitty
  Animerat, Äventyr, S1:A40

  Gänget är på den lokala tvättomaten för att tvätta sina kläder, när Unikitty hittar Batmans dräkt bland sina kläder. Förtrollad av den coola dräkten, tar Unikitty över Batmans personlighet och börjar bekämpa brott. När hon av misstag får Mäster Bister att bli ännu kriminellare, behöver hon hjälp ...