vidare till tv.nu

Matlagning, Resor

Far Flung with Gary Mehigan

2021 • Australien • Säsong 1, Avsnitt 6

Tor 14 jan 12:05 - 13:10Godare
Garys resa närmar sig sitt slut men han tar sig först till Hong Kong och Mongkok för att smaka Michelin-belönade dumplings från kocken Tim Ho Wan. I Hong Kong får han också prova ormsoppa och några fantastiska desserter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Indien
  Matlagning, Resor, S1:A1

  Gary börjar sin resa i Mumbai med en viss plan om vad han tänker göra i den livliga staden. Han försöker dessutom skapa matlådor för arbetarna i Mumbai innan han besöker kryddmarknaden i Delhi.

 • Avsnitt 2 - Indien
  Matlagning, Resor, S1:A2

  Nästa stopp i Indien är Chennai där Gary har gått med på att träffa en vän från Australien på den lokala fiskmarknaden. Tillsammans gör de fisk curry på stranden.

 • Avsnitt 3 - Vietnam
  Matlagning, Resor, S1:A3

  Gary reser till Ho Chi Minh City, Vietnam för att prova den berömda och rekommenderade frukosträtten Banh Xeo.

 • Avsnitt 4 - Laos
  Matlagning, Resor, S1:A4

  Gary landar i Laos, där han lånar en cykel och åker ensam på picknick. Han erbjuds att laga mat för munkarna i Luang Prubang under en speciell ceremoni och får en smyga in i templet innan ceremonin börjar.

 • Avsnitt 5 - Syd-Korea
  Matlagning, Resor, S1:A5

  Garys resa i Sydkorea fortsätter och nu möts han av neon, färger, mode och mat. Han träffar domaren i Masterchef Korea, Leo Kang, som tar med honom på en guidad tur till en 110 år gammal marknad där han får smaka på ett antal lokala rätter.

 • Avsnitt 6 - Hong Kong
  Matlagning, Resor, S1:A6

  Garys resa närmar sig sitt slut men han tar sig först till Hong Kong och Mongkok för att smaka Michelin-belönade dumplings från kocken Tim Ho Wan. I Hong Kong får han också prova ormsoppa och några fantastiska desserter.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer