vidare till tv.nu

Matlagning, Resor

Hairy Bikers: Route 66

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 5

Tor 14 jan 21:35 - 22:40Godare
Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, Resor, S1:A1

  Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör.

 • Avsnitt 2
  Matlagning, Resor, S1:A2

  Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd.

 • Avsnitt 3
  Matlagning, Resor, S1:A3

  David och Simon åker till Oklahoma i jakt på traktens läckraste kötträtter. I Oklahoma City smakar de först på en klassisk T-benstek innan de besöker den vietnamesiska delen av staden och får prova på biffnudelsoppan Pho.

 • Avsnitt 4
  Matlagning, Resor, S1:A4

  Resans fjärde etapp sträcker sig mellan Texas och New Mexico. Längs vägen besöker motorcyklisterna traktens självständiga restauranger som serverar allt från hamburgare till ost och choklad.

 • Avsnitt 5
  Matlagning, Resor, S1:A5

  Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.

 • Avsnitt 6
  Matlagning, Resor, S1:A6

  Målet för resans sista etapp är Kaliforniens västkust - The Golden State. Här får killarna bland annat lära sig hur man lagar världens bästa potatismos innan de sätter i gång med att göra tidernas största, mest extravaganta hummer.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer