vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama

Hudson & Rex

2021 • Kanada • Säsong 1, Avsnitt 4

Lör 16 jan 18:55 - 19:55 • reprisSjuan
När en universitetsprofessor med kontroversiella åsikter hittas död i sitt eget klassrum, täckt i tjära och fjädrar, börjar Charlie söka efter professorns fiender. Jesse går undercover som student för att ta reda på mer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Hunt
  Kriminaldrama, S1:A1

  Charlie och Rex blir vittne till en kidnappning av en flicka. Rex söker efter bilen hon blev bortförd i, medan Charlie undersöker vad som ligger bakom kidnappningen. Klockan tickar när de gör allt för att rädda henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Fearless Freaks
  Kriminaldrama, S1:A2

  Charlie och Rex är på plats efter att en medlem i en parkour-grupp plötsligt fallit från en byggnad och dött. Vid första anblick ser fallet ut som en olycka, men Rex hittar ledtrådar som får Charlie att tro att det ligger mycket mer bakom fallet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Haunted By the Past
  Kriminaldrama, S1:A3

  En avsvimmad kvinna hittas på en kyrkogård vilket leder Charlie och Rex till ett tjugo år gammalt fall som kvinnan själv undersökt innan hon blivit överfallen. Donovan misstänker att hans dotter döljer något och ber Charlie att ta reda på vad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - School Daze
  Kriminaldrama, S1:A4

  När en universitetsprofessor med kontroversiella åsikter hittas död i sitt eget klassrum, täckt i tjära och fjädrar, börjar Charlie söka efter professorns fiender. Jesse går undercover som student för att ta reda på mer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Pet Sitter
  Kriminaldrama, S1:A5

  När en professionell hund- och djurvakt dödas under en hundpromenad börjar Charlie och Rex undersöka offrets klienter. Sarah och Charlie kommer närmare varandra när hon hjälper honom med hans vattenläcka hemma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Trial and Error
  Kriminaldrama, S1:A7

  Sarah råkar hamna i en gisslansituation på ett medicinskt laboratorium där en man försöker få tag på resultatet till en läkemedelsstudie. Charlie skickar in Rex i labbet med en liten kamera på honom för att få en bild av situationen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Fast Eddie's, Slow Food
  Kriminaldrama, S1:A8

  En foodtruck har sprängts och föraren har avlidit. Det finns en lång lista med misstänkta och Charlie och Rex jobbar hårt för att hitta förövaren. Charlie har fått upp intresset för en ny bekantskap, men av någon anledning verkar Rex ogilla henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - The Mourning Show
  Kriminaldrama, S1:A9

  En känd medieman dör av en allergisk chock, och Rex upptäcker att det finns spår av jordnötsolja på mannens kontor. Vad som först verkade som en tragisk olycka behöver Charlie nu undersöka som ett mord, och på listan över misstänkta står mannens fru.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Art of Darkness
  Kriminaldrama, S1:A10

  Ägaren till ett galleri hittas död efter stängning och det visar sig att en staty fattas. Men hör statyn ens hemma på galleriet? Charlie, Rex och Sarah undersöker statyns mystiska försvinnande och försöker hitta motivet bakom mordet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11 - Bad Water Rising
  Kriminaldrama, S1:A11

  En aktivist bryter sig in på en fabrik med syftet att utföra en miljöaktion, men hittas död på fabriksgolvet morgonen efter. Allt pekar på att han mördats av sin aktivistkamrat som var med vid inbrottet, men är det så enkelt?

 • Avsnitt 12 - A Cult Education
  Kriminaldrama, S1:A12

  Donovans arbete och privatliv sammansvärjs när hans ex Wendy anklagas för mord när hon ertappas med sin döda rumskamrats blod över sig, utan något minne av vad som har hänt. Charlie tar hjälp av resten av teamet för att rentvå Wendys namn.

 • Avsnitt 13 - The Rex Files
  Kriminaldrama, S1:A13

  En allvarlig bilolycka inträffar precis efter ett mystiskt blått ljus på himlen och Charlie och Rex börjar nästan tro att det är någonting övernaturligt som har inträffat. Men snart inser de att det snarare handlar om någonting högteknologiskt.

 • Avsnitt 6 - Murder, She Thought
  Kriminaldrama, S1:A6

  Charlies faster Miranda är övertygad om att alla boende på hennes ålderdomshem är livshotade. För att lugna fastern utreder Charlie saken, men han upptäcker snart att fasterns teori inte är så konspiratorisk som han först trott.

  TV4 Play
  C More