vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Mordoffrens revansch

2020 • USA • Säsong 1, Avsnitt 1

Lör 16 jan 04:00 - 05:00 • reprisSjuan
När Lisa Wheeler-Bowmans son Cabretti skjuts till döds i en musikstudio vänds livet upp och ner. Trots den paralyserande sorgen bestämmer hon sig för att på egen hand hitta sin sons mördare, oavsett vad som krävs.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  När Lisa Wheeler-Bowmans son Cabretti skjuts till döds i en musikstudio vänds livet upp och ner. Trots den paralyserande sorgen bestämmer hon sig för att på egen hand hitta sin sons mördare, oavsett vad som krävs.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  En av Chicagos mest eftertraktade läkare knivhuggs till döds. Polisen startar en omfattande utredning men till följd av brist på bevis läggs utredningen ner. Hans barn är inte nöjda med polisens jobb och bestämmer sig för att ta saken i egna händer.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Sorgen är stor när Michelle får reda på att hennes son blivit knivhuggen. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot och hon bestämmer sig för att hitta honom. Samtidigt gör hon sitt bästa för att hjälpa andra familjer som varit med om samma sak.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Ett omfattande polispådrag dras igång när en nygift kvinna försvinner från sin lägenhet i New Jersey. Hennes familj är mitt i sitt livs mardröm och det blir inte bättre när de får veta att ytterligare en kvinna är försvunnen.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  Nittonåriga Abby ger sig en kväll ut för att gå på en collagefest. Förväntningarna är stora men de ska snart gå i kras när hon utsätts för ett sexualbrott. Förkrossad bestämmer hon sig för att göra allt i sin makt för att sätta dit den skyldige.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Demetria Hill är upp över öronen förälskad efter att hon träffat en ny man. Lyckan visar sig dock bli kortvarig när hon kort därpå försvinner spårlöst. Trots polisens sökande lyckas de inte hitta henne, något hennes mamma inte kan acceptera.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson