vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Frusna vägar

2018 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 5 av 5

Mån 18 jan 19:00 - 20:00TV3
Stormen Cora drar in över Sverige och ställer till kaos i Jämtland. Robin åker skytteltrafik mellan bilar som har krockat eller åkt av vägen så att det bildas kilometerlånga köer i snöstormen. En familj har blivit så kraftigt påkörd att de måste evakueras till en brandbil medan Robin bärgar deras bil. Kent varnar folk för att inte glömma att sopa bort snön från bilarna efter stormen, annars kan det bli dryga böter och i värsta fall svåra olyckor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Frusna vägar
  Reality, Underhållning, S1:A1

  I premiären av Frusna vägar får stationen i Umeå larm om en utländsk långtradare som har gått av vägen. När polisen kommer till platsen visar det sig att lastbilen har livsfarliga däck knappt lämpade för sommarvägar, men odugliga på vintervägarna i Västerbotten. Dessutom rycker Kent Jonsson ut i ...

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 2 - Frusna vägar
  Reality, Underhållning, S1:A2

  Efter kraftigt snöfall i Umeå får Lelle ett ovanligt larm om en bil som har råkat ut för sabotage. Mattias åker på en mycket allvarlig olycka där halkan fått den ena bilen att sladda över på fel körbana. I Åre får Robin rycka ut när en turist kört vilse och fastnat med bilen i en skidbacke. Kent ...

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 3 - Frusna vägar
  Reality, Underhållning, S1:A3

  I veckans avsnitt får stationen i Umeå ett stort larm om en slambil som kört fast och riskerar att kana ner för en sluttning. Flera bilar kallas till platsen. Lelle i Umeå åker ut på en krock som får en oväntad vändning, eftersom en nära vän visar sig vara inblandad i olyckan. I Åre har det kommi...

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 4 - Frusna vägar
  Reality, Underhållning, S1:A4

  I veckans avsnitt av Frusna vägar rycker Kent Jonsson ut på en kraftig älgkollission. Dessutom sjunker kylan ned till 28 grader och mängder av turister får problem med bilar som inte startar. I Umeå har en sopbil åkt i diket och en annan bil havererat mitt på motorvägen.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 5 - Säsongsavslutning
  Reality, Underhållning, S1:A5

  Stormen Cora drar in över Sverige och ställer till kaos i Jämtland. Robin åker skytteltrafik mellan bilar som har krockat eller åkt av vägen så att det bildas kilometerlånga köer i snöstormen. En familj har blivit så kraftigt påkörd att de måste evakueras till en brandbil medan Robin bärgar deras...

  Viaplay
  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson