vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Holiday, Sitcom

Parks and Recreation

8.6 IMDb2010 • Säsong 2, Avsnitt 14 av 24

Tor 21 jan 16:45 - 17:05V Series
Leslies blind-dejt med medarbetaren blev inte överdrivet lyckad, men med Justin i Indianapolis gick det mycket bättre och nu vill hon imponera. Varför inte satsa på en lyxig och mysig middagsbjudning hemma hos henne?

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Pawnee Zoo
  Holiday, Sitcom, S2:A1

  Leslie har en idé för hur man ska göra reklam för stadens zoo. Hon anordnar ett bröllop mellan två pingviner. Upprörda känslor följer detta evenemang då det visar sig att båda pingvinerna är hanar. Samtidigt bjuder Mark ut Ann.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 2 - The Stakeout
  Holiday, Sitcom, S2:A2

  Medan Leslie och Tom sköter om den kommunala trädgården upptäcker de att någon planterat marijuana bland grönsakerna. För att finna den skyldige lägger de sig på nattligt lurpass. Samtidigt får Ann tillstånd att gå på dejt med Mark.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Beauty Pageant
  Holiday, Sitcom, S2:A3

  Leslie ingår i den panel som ska utse årets fröken Pawnee. Problemet är att hon och de andra i juryn inte har samma tankar om hur idealkvinnan ska se ut, vilket bäddar för inre stridigheter. Och medan Ann är på dejt med Mark får hon reda på en märklig sak om Andy.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 4 - The Practice Date
  Holiday, Sitcom, S2:A4

  Leslie ska på sin första dejt med Dave. Men eftersom hon är extremt nervös ordnar Ann en testdejt. Tom, Ron, April och Mark ingår en pakt där de ska se vem av dem som lyckas gräva upp mest hemligheter om de andra.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Sister City
  Holiday, Sitcom, S2:A5

  Som alla städer av dignitet har Pawnee en systerstad: Boraqua i Venezuela. Och när nu parkförvaltningen från Boraqua kommer på besök ska så klart Leslie ta emot. Men kulturskillnaderna är mycket större än hon kunnat föreställa sig.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 6 - Kaboom
  Holiday, Sitcom, S2:A6

  Leslie, Ann och de andra på parkförvaltningen i Pawnee erbjuder sig att hjälpa till när organisationen KaBOOM ska anlägga en lekpark i grannstaden. Efter att man lyckats bygga en hel lekplats på bara en dag blir Leslie frustrerad över den egna stadens brist på effektivitet.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 7 - Greg Pikitis
  Holiday, Sitcom, S2:A7

  Det är dags för den stora Halloweenhelgen i Pawnee. Ann kämpar för att hennes party ska bli lyckat och får oväntad hjälp. Samtidigt jagar Leslie, med hjälp av Dave och Andy, förtvivlat efter en yngling som vandaliserar staden.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 8 - Ron and Tammy
  Holiday, Sitcom, S2:A8

  Leslie är mycket upprörd. Biblioteksavdelningen vill ta över hennes plats. Och än värre, biblioteket styrs med järnhand av Tammy, Rons ex-fru. Och Tammy har fortfarande ett starkt, känslomässigt övertag på sin gamle make.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - The Camel
  Holiday, Sitcom, S2:A9

  Efter att en av Pawnees väggmålningar förstörts försöker Leslie och parkförvaltningen få fram ett nytt konstverk åt staden. Samtidigt delar April och Andy ett klart besvärande ögonblick hos skoputsaren.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - Hunting Trip
  Holiday, Sitcom, S2:A10

  Leslie befinner sig fortfarande bortom den stora makten i Pawnee. Därför bestämmer hon sig för att göra ytterligare ett försök att hänga med hanarna genom att bjuda in sig själv till Rons årliga jaktlag. Självklart går det inte som hon planerat.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 11 - Tom's Divorce
  Holiday, Sitcom, S2:A11

  Leslie får reda på att Toms äktenskap ska avslutas och som tröst låter hon parkförvaltningen bjuda ut honom på stan. Men kanske är det inte det han behöver. Samtidigt försöker Andy blåsa Mark vid biljardbordet. Och hur är det med April och Andy?

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 12 - Christmas Scandal
  Holiday, Sitcom, S2:A12

  Jul, jul - glitter och ljus. Leslie skapar Pawnees Winter Wonderland Festival, men måste fly media då hon hamnar mitt i en sexskandal. Ron erbjuder sig att täcka upp för henne denna dag och inser snart hur mycket hon faktiskt arbetar.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 13 - The Set Up
  Holiday, Sitcom, S2:A13

  Ann tvingar ut Leslie på blind-dejt med en medarbetare, en händelse Leslie gärna glömmer. En av Anns gamla vänner, Justin, gör Mark osäker.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 14 - Leslie's House
  Holiday, Sitcom, S2:A14

  Leslies blind-dejt med medarbetaren blev inte överdrivet lyckad, men med Justin i Indianapolis gick det mycket bättre och nu vill hon imponera. Varför inte satsa på en lyxig och mysig middagsbjudning hemma hos henne?

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 15 - Sweetums
  Holiday, Sitcom, S2:A15

  Parkförvaltningen ingår ett avtal med ett lokalt företag för att sälja energikakor i parken i Pawnee. Men Leslie upptäcker att godiset inte alls är nyttigt, snarare tvärtom, och försöker stoppa uppgörelsen. Mark hjälper motvilligt Tom att flytta.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 16 - Galentine's Day
  Holiday, Sitcom, S2:A16

  När Leslie lyssnar på sin mors berättelse om förlorad kärlek bestämmer hon sig för att agera. Med nya pojkvännen Justins hjälp spårar hon upp mammans gamla flamma för en återförening på alla hjärtas dag.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 17 - Woman of the Year
  Holiday, Sitcom, S2:A17

  Årets kvinna - det borde självklart vara Leslie. Men icke. I själva verket är det Ron som vinner Woman of the Year Award, och det för ett projekt Leslie startat... Tom söker förtvivlat efter pengar för att starta en egen klubb.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 18 - The Possum
  Holiday, Sitcom, S2:A18

  Golfbanan. Borgmästaren och hans hund. Och en gigantisk råtta. När hunden blir biten är katastrofen ett faktum och Leslie kallas in för att sätta ihop en grupp och jaga monstret. I en annan del av Pawnee försöker Ron övertala Mark till lite mygel.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 19 - Park Safety
  Holiday, Sitcom, S2:A19

  När kollegan Jerry blir rånad av ett gäng ungar i parken stämmer Leslie möte med parkvakten för att stärka säkerheten. Samtidigt går alla på parkförvaltningen hårt in för att vara snälla mot stackars Jerry.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 20 - Summer Catalog
  Holiday, Sitcom, S2:A20

  Sommaren närmar sig och parken ska leva. Leslie försöker få ihop katalogen för alla sommaraktiviteter och bjuder in Ron och tidigare chefer för förvaltningen på en picknick i det fria. Tom vill att Ann och Mark ska posera för katalogens omslag.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 21 - 94 Meetings
  Holiday, Sitcom, S2:A21

  För Ron blir dagen en mardröm. Han blir vansinnig då April av misstag planerar in en massa möten, vilket tvingar honom att för en gångs skull göra sitt jobb. Leslie lägger sin kraft på att rädda en historisk plats.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 22 - Telethon
  Holiday, Sitcom, S2:A22

  Leslie får i uppdrag att vara värdinna för en lokal insamling för välgörande ändamål och ta hand om hedersgästen. Men hedersgästen går på nattklubb med Tom. Samtidigt planerar Mark stora saker som har med hans relation med Ann att göra.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 23 - The Master Plan
  Holiday, Sitcom, S2:A23

  Leslie får statsbesök vilket leder till att hennes planer för stadsparken läggs på is. April ska ha 21-årsfest och planerar något med Andy. Ann i sin tur planerar ett romantiskt mysterium.

  Netflix
  Viaplay
  +1
 • Avsnitt 24 - Freddy Spaghetti
  Holiday, Sitcom, S2:A24

  De två statliga inspektörerna Chris och Ben är kvar. Parken har stängts och Leslie hindras från att hålla en konsert för barn. Mark kommer till stora insikter och Andy får oväntad, romantisk behandling.

  Netflix
  Viaplay
  +1