vidare till tv.nu

Animerat, Äventyr

Peppa Pig

6.3 IMDb2007 • Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 21 av 52

Fre 22 jan 06:50 - 07:00Super RTL
Peppa und Schorsch entdecken im Garten von Opa Wutz eine kleine Schnecke. Opa Wutz ist von diesem beharrlichen Vielfraß nicht allzu begeistert. Weil er weiß, wie gerne Peppa und Schorsch solch kleine Wesen mögen, zeigt er ihnen seinen Bienenstock. Schnecke zu spielen hat den Kindern schon Spaß gemacht, aber eine fleißige Biene zu sein, ist noch viel lustiger, vor allem, wenn Peppas Freunde mitspielen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Bubblor
  Animerat, Äventyr, S2:A1

  Greta och Georg leker med såpbubblor. När de får slut på bubbelvatten visar Pappa Gris dem hur man gör jättestora bubblor med en gammal tennisracket och såpvatten. Sen gör han en stor, bubblig lerpöl som alla kan hoppa i.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Emily Elephant
  Animerat, Äventyr, S2:A2

  Det kommer en ny elev till lekskolan, en elefant, och alla vill bli vän med henne eftersom hon är bra på att bygga med klossar och kan låta högt med snabeln. Sen upptäcker hon och Greta att de båda älskar att hoppa i lerpölar.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Pollys semester
  Animerat, Äventyr, S2:A3

  Mormor och morfar Gris papegoja Polly kommer på besök. Greta och Georg älskar Polly. Hon är rolig och upprepar allt man säger. Men Polly flyger iväg, så Georg får hitta på en snillerik plan för att locka hem henne.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Teddys utflyktsdag
  Animerat, Äventyr, S2:A4

  Greta och familjen åker på picknick. Brevbäraren herr Zebra och Sonja Zebra åker också på picknick, så de har en stor picknick tillsammans. När de åker hem glömmer Greta sin nallebjörn, men senare får hon en specialleverans...

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Mysteries
  Animerat, Äventyr, S2:A5

  Familjen ser på Detektiv Potatis på tv och Greta och Georg vill bli detektiver. Så pappa Gris ger dem ett mysterium att lösa: Teddy har försvunnit så de måste använda ett förstoringsglas och följa ett spår av kaksmulor för att lösa mysteriet.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Georgs vänner
  Animerat, Äventyr, S2:A6

  Georg och Karin Kanins lillebror har var sin leksaksdinosaurie men de är inte så bra på att dela med sig av leksakerna. Mamma Gris visar dem att det är mycket roligare om de leker tillsammans precis som sina storasystrar.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Mr. Scarecrow
  Animerat, Äventyr, S2:A7

  Fåglarna äter upp alla blomsterfrön i Morfar Gris trädgård, så Greta och Georg gör en fågelskrämma för att skrämma bort dem. Men Greta vill inte att fåglarna ska vara hungriga så Mormor Gris sätter upp en fågelmatare åt dem.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Den första höstdagen
  Animerat, Äventyr, S2:A8

  Det är kallt och blåsigt och alla löven i parken är röda och gula. Gretas boll blåser ut i dammen och Georgs hatt blåser upp i ett träd. Mamma Gris hämtar hatten och sen hoppar alla i höstlöven och har kul.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Tidskapseln
  Animerat, Äventyr, S2:A9

  Greta och hennes kompisar gör en tidskapsel. de lägger i en sak var och gräver ned den på skolgården. Då hittar de en tidskapsel som deras föräldrar begravde för länge sen. Och nu är det dags att öppna den...

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Rock Pools
  Animerat, Äventyr, S2:A10

  Mormor och Morfar Gris tar med Greta och Georg till stranden där det finns massor av stenar och pölar att utforska. De leker med en liten krabba, en snäcka och ett fossil. Greta räddar en liten fisk i sin hink och släpper ut den i havet.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Återvinning
  Animerat, Äventyr, S2:A11

  Greta och Georg hjälper Mamma Gris att plocka undan efter frukosten. Mamma Gris berättar att flaskor ska återvinnas i en grön låda, tidningar i en röd och burkar ska läggas i en blå låda. Greta och Georg sorterar och har kul.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Båtarna
  Animerat, Äventyr, S2:A12

  Greta, hennes familj och vännerna leker med leksaksbåtar vid dammen. Alla har var sin båt utom Karin Kanin, så Pappa Gris gör en båt åt henne av tidningspapper. Den är så fin att alla vill ha en.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Trafikstockning
  Animerat, Äventyr, S2:A13

  Mormor och Morfar Gris bjuder hem Greta och familjen på lunch, men när de åker dit fastnar Greta, Georg, Mamma och Pappa Gris i en lång bilkö, så Morfar Gris åker till dem med lunchen. Och det finns så det räcker till alla i bilkön.

  Netflix
  Viaplay
 • Avsnitt 14 - Läggdags
  Animerat, Äventyr, S2:A14

  Det är läggdags, så Greta och Georg ska bada. Sen borstar de tänderna och hoppar i säng. De somnar snart och Mamma och Pappa Gris kan äntligen slå sig till ro. Men dagen har varit lång och de är också sömniga...

  Viaplay
 • Avsnitt 15 - Sports Day
  Animerat, Äventyr, S2:A15

  Lekskolan har friluftsdag och det händer mycket roligt. De får springa, hoppa och dra dragkamp. Pappa Gris förklarar för Greta att huvudsaken inte är att vinna. Greta håller med, men hon skulle så gärna vilja vinna ett pris.

  Viaplay
 • Avsnitt 16 - Syntestet
  Animerat, Äventyr, S2:A16

  Pedro Ponny har glasögon. Greta tror att hon kanske också behöver glasögon, så Mamma Gris tar med henne till optikern. Greta blir lite besviken när hon får veta att hon har perfekt syn, men det hindrar henne inte från att bära solglasögon.

  Viaplay
 • Avsnitt 17 - Farfar Hunds mack
  Animerat, Äventyr, S2:A17

  Gretas bil får slut på bensin men som tur är är det nära till Farfar Hunds verkstad. De ringer honom och Farfar Hund kommer och bogserar Gretas bil till verkstaden. Sen går Lena Lamms bil sönder så Farfar Hund får rycka ut igen.

  Viaplay
 • Avsnitt 18 - Dimma
  Animerat, Äventyr, S2:A18

  Mamma och Pappa Gris tar med Greta och Georg till lekplatsen. På vägen dit blir det dimmigt och snart kan de inte se något, så de beslutar sig för att gå hem. Men åt vilket håll ligger hemmet? Pappa Gris börjar gå åt det håll han tror är rätt.

  Viaplay
 • Avsnitt 19 - Jumble Sale
  Animerat, Äventyr, S2:A19

  Det är loppis på Gretas lekskola för att samla pengar till ett nytt tak och fröken ber alla att ta med sig något att sälja. Greta och hennes vänner tar med sig var sin leksak, men upptäcker att det kan vara svårt att skiljas från en favoritleksak.

  Viaplay
 • Avsnitt 20 - Bassängen
  Animerat, Äventyr, S2:A20

  Greta och hennes familj går och badar. Karin Kanin är också där. Hon och Greta är väldigt stolta över att de kan simma, men alla blir överraskade när Pappa Gris visar hur duktig han är på att simma och dyka. Han är väldigt duktig...

  Viaplay
 • Avsnitt 21 - Tiny Creatures
  Animerat, Äventyr, S2:A21

  Greta och Georg leker i Morfars trädgård och hittar en liten snigel. Sen visar Morfar dem sin bikupa.

  Viaplay
 • Avsnitt 22 - Pappa Gris kontor
  Animerat, Äventyr, S2:A22

  Greta och Georg hälsar på Pappa Gris på jobbet idag. Pappa Gris jobbar med herr Kanin och fru Katt. Herr Kanins jobb handlar om siffror, fru Katts jobb är att rita saker på datorn och Pappa Gris jobb är...svårt.

  Viaplay
 • Avsnitt 23 - Piratön
  Animerat, Äventyr, S2:A23

  Morfar och Mormor Gris tar med Greta, Georg och deras vänner till en piratö. Morfar Gris visar hur man hittar skatter med en metalldetektor och alla bygger ett stort sandslott. Barnen älskar piratön, men nu är det dags att åka hem.

  Viaplay
 • Avsnitt 24 - George Catches a Cold
  Animerat, Äventyr, S2:A24

  Greta och Georg älskar att hoppa i pölar, även när det regnar. Men när Georg tar av sig regnhatten blir han förkyld. Det tar inte så lång tid innan han börjar må bättre, men nu har han alltid hatt på sig - även när det inte regnar.

  Viaplay
 • Se trailer
  Avsnitt 25 - Luftballongen
  Animerat, Äventyr, S2:A25

  Greta vinner ett pris på skolans lotteri och det är en ballongfärd. Mamma Gris, Pappa Gris, Georg och Greta hoppar ombord och njuter av färden tills ballongen fastnar i ett träd. Som tur är står trädet i en bekant trädgård.

  Viaplay
 • Avsnitt 26 - Georgs födelsdag
  Animerat, Äventyr, S2:A26

  Georg fyller år så Mamma och Pappa Gris har planerat en speciell dag. Han får en leksaksbrontosaurus och hela familjen går på museum för att titta på dinosaurier. Sen äter de en stor tårta och alla har roligt.

 • Avsnitt 27 - The Long Grass
  Animerat, Äventyr, S2:A27

  Gräset har växt så mycket att Greta och Georg tappar bort sin boll. Morfar kommer med sin fantastiska motorgräsklippare och klipper gräset på ett nafs. Greta och Georg hittar bollen och den studsar så bra på det korta gräset.

  Viaplay
 • Avsnitt 28 - Brevbärarens dotter, Sonja Zebra
  Animerat, Äventyr, S2:A28

  Brevbäraren herr Zebra får hjälp av sin dotter Sonja, som har med sig ett superviktigt brev till Greta och Georg - en inbjudan till hennes födelsedagsfest. Festen är jättekul, särskilt som Sonja har bjudit alla Gretas och Georgs vänner.

  Viaplay
 • Avsnitt 29 - Painting
  Animerat, Äventyr, S2:A29

  Greta och Georg målar. Pappa Gris visar hur man blandar färgerna och de målar en vacker bild av ett körsbärsträd. Allt går bra tills ankorna kommer och springer i målarfärgen och sen på deras målning...

  Viaplay
 • Avsnitt 30 - Cuckoo Clock
  Animerat, Äventyr, S2:A30

  Pappa Gris drar upp gökuret och Greta tycker det är roligt när trägöken kommer ut och säger koo-koo, men Georg missade det och får vänta eftersom göken bara kommer ut en gång i timmen.

  Viaplay
 • Avsnitt 31 - Lille kulting
  Animerat, Äventyr, S2:A31

  Greta och Georg hälsar på hos kusin Caroline och hennes nya lillebror Alexander. Han är för liten för att leka men Greta och Caroline får en idé. Georg får låtsas att han är griskulting så att de kan köra honom i Carolines dockvagn.

  Viaplay
 • Se trailer
  Avsnitt 32 - Farfars lilla tåg
  Animerat, Äventyr, S2:A32

  Morfar Gris har byggt ett fint litet tåg som heter Gertrud och låter Greta och Georg åka med. På vägen träffar de alla vänner och de får också åka med. Greta och Georg tycker att Gertrud är världens bästa tåg!

  Viaplay
 • Avsnitt 33 - Cykelturen
  Animerat, Äventyr, S2:A33

  Greta och hennes familj är ute och cyklar hela dagen. Greta älskar att cykla nedför backar, men inte uppför. Så när familjen träffar på alla Gretas vänner och ska cykla ikapp insisterar Greta på att de ska cykla nedför en backe.

  Viaplay
 • Avsnitt 34 - Ice Skating
  Animerat, Äventyr, S2:A34

  Greta och Georg ska åka skridskor för första gången. Mamma Gris lär Greta hur man gör och snart har hon jättekul. Greta försöker att lära Georg, men han verkar vara född på skridskor. Greta och Georg älskar att åka skridskor.

  Viaplay
 • Avsnitt 35 - The Dentist
  Animerat, Äventyr, S2:A35

  Greta och Georg är hos tandläkaren. Doktor Elefant säger att Gretas och Georgs tänder är rena och fina, men att Georgs leksaksdinosauries tänder är lite gula. Doktor Elefant putsar dinosauriens tänder tills de är blanka och fina.

  Viaplay
 • Se trailer
  Avsnitt 36 - Trädkojan
  Animerat, Äventyr, S2:A36

  Greta och tjejerna leker i trädkojan men Georg och killarna håller sig i borgen som Morfar Gris har byggt. Men när det börjar regna och gården är full av lervälling rusar alla ut och leker tillsammans!

  Viaplay
 • Avsnitt 37 - Lenas låtsasvän
  Animerat, Äventyr, S2:A37

  Lena Lamm har en låtsaskompis som är ett lejon. Greta kan inte se honom men Lena säger att han gillar att ryta och klä ut sig. Då bestämmer sig Greta för att hon också kan se honom.

  Viaplay
 • Se trailer
  Avsnitt 38 - School Bus Trip
  Animerat, Äventyr, S2:A38

  Fröken tar med Greta och hennes klasskompisar på en klassresa upp i bergen. På bergstoppen är det en fantastisk utsikt och Greta och hennes vänner har kul när de lyssnar efter eko. Efter en fin dag kör bussen hem dem igen.

  Viaplay
 • Se trailer
  Avsnitt 39 - Karin Kanin
  Animerat, Äventyr, S2:A39

  Greta och Georg ska hälsa på hos Karin Kanin idag. Det ser lite annorlunda ut än hemma hos dem - de bor i en kulle och har tunnlar istället för trappor. De leker kanin och har kul och blir överraskade när Georg upptäcker att han gillar morötter.

  Viaplay
 • Avsnitt 40 - Naturstigen
  Animerat, Äventyr, S2:A40

  Greta och familjen åker till landet för en utflykt i skogen. Greta och Georg hittar massor av fotspår efter små fåglar och myror, och att lära sig att följa fotspår visar sig vara bra när hela familjen går vilse.

  Viaplay
 • Avsnitt 41 - Pen Pal
  Animerat, Äventyr, S2:A41

  Greta har en fransk brevvän, Åsa Åsna, som hon ibland pratar pratar i telefon med. Fast Greta pratar engelska och Åsa franska upptäcker de att de gillar samma saker, som att hoppa i lerpölar.

  Viaplay
 • Avsnitt 42 - Farmors och farfars vind
  Animerat, Äventyr, S2:A42

  Greta och Georg hjälper Mormor och Morfar Gris att städa på vinden, men det är svårt att veta vad man ska slänga. Bland allt bråte hittar Greta en gammal skivspelare och några roliga skivor. Skivspelaren fungerar och snart dansar alla.

  Viaplay
 • Avsnitt 43 - Grälet
  Animerat, Äventyr, S2:A43

  Greta och Lena Lamm grälar och bestämmer att de inte är bästa vänner längre. Efter ett tag börjar de att sakna varandra, men vägrar att bli sams. När de till slut säger förlåt inser de att de alltid kommer att vara bästa vänner.

  Viaplay
 • Avsnitt 44 - Leksaksskåpet
  Animerat, Äventyr, S2:A44

  Greta och Georgs leksakskorg är full och det är leksaker överallt, så Mamma Gris köper ett leksaksskåp. Men det måste byggas ihop och det är Mamma och Pappa Gris inte så bra på - men som tur är älskar brevbäraren herr Zebra att bygga ihop saker.

  Viaplay
 • Avsnitt 45 - Campingturen
  Animerat, Äventyr, S2:A45

  Greta och hennes vänner åker och campar med sin fröken. När det blir mörkt sitter de runt lägerelden och sjunger, men när det är dags att lägga sig blir vännerna lite rädda och sover i frökens tält.

  Viaplay
 • Avsnitt 46 - Captain Daddy Pig
  Animerat, Äventyr, S2:A46

  Greta och familjen lånar Morfar Gris båt över dagen och åker på en tur på floden. Pappa Gris är kapten och Greta, Georg och Mamma Gris besättning. När båten fastnar i vassen får Pappa Gris uppbåda hela sin styrka för att skjuta loss dem.

  Viaplay
 • Avsnitt 47 - Strömavbrottet
  Animerat, Äventyr, S2:A47

  En dag slocknar alla lampor och hela Gretas hus blir mörkt. Det visar sig vara ett strömavbrott. Medan de väntar på att elen ska komma tillbaka har Greta och Georg kul när de letar efter en ficklampa och hittar på mörkerlekar.

  Viaplay
 • Avsnitt 48 - Bouncy Ball
  Animerat, Äventyr, S2:A48

  Greta och Georg leker med en studsboll i trädgården när Lena Lamm kommer med två tennisrackets. Hon och Greta börjar att spela tennis med studsbollen, men Georg känner sig utanför. Blir han glad igen om han får vara bollkalle?

  Viaplay
 • Avsnitt 49 - Stars
  Animerat, Äventyr, S2:A49

  Det är natt och himlen är full av stjärnor. Mamma och Pappa Gris låter Greta och Georg ta på sig sina jackor för att gå ut och titta på stjärnorna. Stjärnorna ser små ut, men när Greta och Georg tittar i ett teleskop ser de genast mycket större ut.

  Viaplay
 • Avsnitt 50 - Daddy Pig's Birthday
  Animerat, Äventyr, S2:A50

  Det är pappas födelsedag men han måste jobba. Medan han är borta förbereder mamma, Greta och Georg en speciell födelsedagsöverraskning.

  Viaplay
 • Avsnitt 51 - The Sleepover
  Animerat, Äventyr, S2:A51

  Greta ska sova över hos Sonja Zebra tillsammans med Lena Lamm, Karin Kanin och två andra vänner. Vännerna är uppe sent, spelar spel och har kul. Till slut blir de sömniga, gosar in sig i sina sovsäckar och somnar.

  Viaplay
 • Avsnitt 52 - Cold Winter Day
  Animerat, Äventyr, S2:A52

  Det är vinter och kallt. Greta och Georg vill hoppa i lerpölar men pölarna har frusit och är hala. Det börjar att snöa och alla vänner kommer med kälkar. Alla leker och har kul och till slut har de en kälktävling.

  Viaplay