Las Vegas handlar om det största, bästa, dyraste och mest utarbetade. Men, utöver glansen och glamouren, finns det även arméer av människor som arbetar och gör perfekt handarbete i fantastisk kvalité och mängd.
Från vilda grönsaker till vilda djur får Andrew Zimmern en smak av det oväntade när han besöker San Diego.
Andrew får smaka på blindtarmar från grisar och råa testiklar från sköldpaddor. Han jagar även vildsvin och kokar en traditionell soppa.
Zimmern utforskar de många olika lagren av smaker från både nutiden och det förflutna som finns i den sydvästra staden New Mexico.
Andrew Zimmern skapar en meny som är inspirerad av hans kulinariska resor runt jorden för hungriga middagsgäster i Los Angeles.
Andrew beger sig till Shanghai där han får smaka på sköldpadda, kycklinghjärtan, ormar och skal från sniglar.
Andrew testar allt från sydliga paradrätter som rökta baloney smörgåsar, friterad kycklinglever och fläskskinn till nya spinn på traditionerna.
Andrew Zimmern går djupt in i Florida och upptäcker att människor på landsbygden fortfarande lever utanför landet och äter mycket av det som deras förfäder gjorde.