Andrew är i Kazakhstan och jagar kanin med kungsörn. Han testar även fårhjärna och fermenterad kamelmjölk samt rökt hästkorv.
Andrew besöker Taipei och testar stinkande tofu i en fabrik i bergen, lär sig hur man förvandlar ägg till stenhård gatumat och bemästrar hur man gör de längsta och starkaste nudlarna.
Andrew utforskar klassiska italienska rätter i Rom så som lamhjärna, kalvinälvor och ost som lagrats i gamla grottor.
Andrew deltar i intressanta matritualer i Dubai där han bland annat får testa på att mjölka kamel och fermentera fisk.
Andrew reser till Panama City för att utforska den lokala matkulturen. Han provar bland annat på att äta kolungor, kycklingfötter och leguankött.
Andrew reser till Ho Chi Minh-staden i Vietnam och njuter av sniglar och anktunga.
Andrew reser till den avlägset belägna platsen Iquitos i Perus djungel.
Andrew beger sig till San Antonio, Texas där en generation som växt upp med texmex nu hittar en egen stil. Andrew testar allt från syrsor till vaktel.