vidare till tv.nu

Dokumentär, Reality

Vräkning pågår

2018 • Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 9

Sön 24 jan 07:00 - 08:00 • reprisTV12
Efter att Rose förlorat sitt jobb tvingades hon hyra ut sitt hus för pengarna, men sen slutade hyresgästen betala hyra. När hyresvärden Harpeet återvänder till sin fastighet finner han att den blivit tömd på precis allt, till och med gräsmattan.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Reality, S2:A1

  En hyresvärd i Yorkshire ber om experthjälp för att vräka en hyresgäst, och i London försöker en annan få betalt av en hyresgäst som ligger sju månader efter med hyran.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Reality, S2:A2

  En hyresvärd besöker sin hyresgäst i fängelse. En kvinna är övertygad om att mögel gör hennes barn sjuka och en annan hyresvärd kämpar mot mardrömslika hyresgäster.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Reality, S2:A3

  Ett par misstänker att hyresvärden försöker vräka dem utan rättslig grund. En byggherre försöker vräka ockupanter och en överväldigad hyresvärd ber om experthjälp.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Reality, S2:A4

  En hyresgäst hävdar att huset är fullt av mögel, men hyresvärden tror inte på henne. Myndigheterna uppdagar slumförhållanden i en hyrd bostad.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Reality, S2:A5

  En man har hyresgäster med skulder till honom på över 20 000 pund. Ockupanter vägrar lämna en simbassäng och en hyresvärd får hjälp att vräka en problematisk hyresgäst.

 • Avsnitt 6 - Revisited
  Dokumentär, Reality, S2:A6

  En hyresgäst anklagas för att driva ett hotell i hemmet. En hyresvärd oroar sig för sina hyresgästers likviditet, och vi får se ett hus med extrema mögelskador.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Reality, S2:A7

  Joy reste till Afrika för välgörenhetsarbete med föräldralösa barn och hyrde ut sitt hus i London till en ung man som nu förvandlat hennes hem till ett olagligt hotell. Ett par som väntar sitt första barn ställs inför förödande vattenskador.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Reality, S2:A8

  Simons hyresgäster har envist stannat kvar i hans hus i flera år trots uteblivna hyror, uppsagt kontrakt, och försök till husförsäljning. Fabriksarbetaren Arvydas lever i ett skjul utan badrum, kök eller värme, kommunens team försöker hjälpa honom.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Reality, S2:A9

  Efter att Rose förlorat sitt jobb tvingades hon hyra ut sitt hus för pengarna, men sen slutade hyresgästen betala hyra. När hyresvärden Harpeet återvänder till sin fastighet finner han att den blivit tömd på precis allt, till och med gräsmattan.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Reality, S2:A10

  Kates hyresgäster blev svårhanterliga, nu stämmer de henne för att hon försökt vräka dem. Dhiren köpte en lägenhet som redan hade en hyresgäst, men direkt efter köpet slutade hon betala hyra. Tim vill sälja sin fastighet, men gästen vägrar flytta.

 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Reality, S2:A11

  Claire och Simon fann sitt hem ockuperat av en komplett främling som menar att han hyr deras hus via en bostadsagentur och blankt vägrar lämna huset. Hamza har blivit utelåst från sin egen lägenhet efter att gästerna blivit ockupanter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12 - Revisited 2
  Dokumentär, Reality, S2:A12

  Återbekanta dig med medverkande från tidigare avsnitt, bland annat paret som var tvungna att vräka ockupanter för att starta ett hem för utsatta ungdomar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13 - Revisited 3
  Dokumentär, Reality, S2:A13

  Hyresvärdar och hyresgäster reflekterar över sina erfarenheter, och vi möter mannen vars fastighet hade tagits över av andrahandshyresgäster.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson