Andrew följer Lewis och Clarks fotspår medan han upplever det rikliga köket i Stillahavsområdet, provar Pacific lampreys, och skördar för havsalt på detta kulinariska äventyr.
Andrew reser söderut i USA och besöker South Carolina, Atlanta och Hull, Georgia.
Andrew Zimmern inser att det finns mycket mer än kött och potatis på bordet i Iowa; Fläskhjärnor med vårlök kimchi, samt en gryta gjord av ett fårhuvud.
Andrew får uppleva en hel del nya smaker när han besöker Alaska. Först begravs sjögurka, laxägg och fiskhuvuden innan de grillas över en eld.
Om vetenskapen bakom vad som gör mjölken mer smakrik, och en traditionell serbisk gryta med lammorgan och emu testiklar.
En fiskrätt med ambergris; charcuterie som inkluderar ankhjärta pate; en soppa som luktar som en död kropp.
Beef tongue smörgåsar; koreansk näringsrik föda som inkluderar kokt grismage och blodkorv. samt traditionell mat som grillad bisamråtta och grillad ål.
Andrew Zimmern gör en resa till Ozarks där människor fortfarande lever utanför landet och utnyttjar det gamla genom att kombinera gamla traditioner med nya tekniker.
Andrew besöker norra Kalifornien där människor återuppfinner deras syn på mat. Grillade duvhjärtan, gelébönor, ål.
Andrew Zimmern reser till Portland, Oregon, där fritänkande matentusiaster pressar gränserna när det gäller att skapa saker att äta.