vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama

En verden udenfor

9.3 IMDb1994 • USA • 142 min

Ons 27 jan 20:00 - 22:55Kanal 4
Da den unge succesrige bankmand Andy Dufresne bliver uskyldigt dømt for mordet på sin kone og hendes elsker, ændrer det ikke blot livet for ham selv, men også for alle de indsatte i Shawshank-fængslet. Især for den garvede Red, som introducerer Andy til livet bag tremmer, for til trods for fængselslivets brutale meningsløshed nægter Andy at opgive sin værdighed og lidt efter lidt begynder der at ske ting bag de tykke mure. En verden udenfor blev nomineret til hele syv Oscars, men vandt ingen.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson