vidare till tv.nu
Se trailer

Reality

Gift ved første blik USA

6.2 IMDb

Tis 26 jan 23:35 - 00:20 • reprisDR1
7000 amerikanere har meldt sig til et ekstremt kærlighedseksperiment i håb om at møde den eneste ene. Fire eksperter skal ud af de 7000 forsøge at sammensætte tre perfekte par ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interview. Når eksperterne er nået frem til tre ideelle match, skal parrene giftes uden at have mødt hinanden. Kig med og se om videnskaben virkelig kan agere Kirsten Giftekniv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 9
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 7
 • Säsong 9
Säsong 9
 • Avsnitt 1 - Matchmaking
  Reality, S1:A1

  De tre paren har mindre än en vecka på sig att förbereda inför bröllopen utan att veta någonting om sina framtida partners.

 • Avsnitt 2 - Vigseln
  Reality, S1:A2

  Paren möts för första gången vid altaret. Har de modet att säga ja?

 • Avsnitt 3 - Bröllopsresan
  Reality, S1:A3

  De nygifta möts för första gången på sitt bröllop, och 24 timmar senare reser de på bröllopsresa. Kommer tiden på tu man hand att förstärka banden mellan främlingarna, eller kommer de glida isär?

 • Avsnitt 4 - Flytta ihop
  Reality, S1:A4

  De tre paren återvänder från bröllopsresan. De har känt varandra i mindre än en vecka och ska nu bestämma var de ska bo tillsammans.

 • Avsnitt 5 - Vardagen
  Reality, S1:A5

  Paren har just flyttat ihop och stöter på utmaningarna som detta för med sig. Deras scheman skapar konflikter. Vem vill prioritera tiden för äktenskapet och vem gör det inte?

 • Avsnitt 6 - Intimitet
  Reality, S1:A6

  Paren har nu varit gifta i två veckor och börjar redan kämpa med sex, tillit och känslomässigt engagemang. De möter en sexolog där Jason och Cortney ifrågasätter om de delar värdegrund. Dougs tålamod sätts på prov av Jamies brist på tillit.

 • Avsnitt 7 - Det sociala livet
  Reality, S1:A7

  De nygifta paren ska få sitt nya gifta liv att fungera med sitt tidigare sociala liv. Vänner och familj ska integreras och möta de äkta makarna. Det går bättre för vissa, sämre för andra.

 • Avsnitt 8 - Konflikter och lösningar
  Reality, S1:A8

  De tre nygifta paren måste jobba på konflikterna som stegras i relationerna. Cortney frågar Jason varför han inte presenterar henne för sin mor. Jamie upptäcker att Doug ljuger. Är äktenskapen starka nog för dessa prövningar?

 • Avsnitt 9 - Sista chansen till romantik
  Reality, S1:A9

  En månad in i äktenskapet är paren endast få dagar från slutet av exprimentet. De får rådet att använda de sista avgörande dagarna till att göra något romantiskt. Vaughn och Monet njuter av sin första dejt och fokuserar på att hitta varandra igen.

 • Avsnitt 10 - Det stora beslutet
  Reality, S1:A10

  Fem veckor är över och det är dags att besluta om paren ska skilja sig eller inte. Ska Jamie släppa garden? Räcker Monets hemlagade middag? Och kan Jamie förlåta Doug för lögnerna?

 • Avsnitt 11 - Sex månader senare
  Reality, S1:A11

  Sex månader efter exprimentet startade och experterna som sammanförde paren får äntligen ställa frågorna som alla väntat på.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson