vidare till tv.nu

Djur, Husdjur

Gatuveterinären

Säsong 1, Avsnitt 8

Tis 02 feb 06:35 - 07:00Viasat Nature
Dr Kwane träffar Tammy och hennes två vänner: hunden Maddie och katten Boogie. Pojken Shay, hans mamma och hunden Shilo som lider av bråck har bott i sin bil i flera månader.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A1

  Katten UM har blivit påkörd av en bil och skadat diafragman, medan terriern Mamas har kastrerats - men stygnen plockades inte bort och huden har börjat växa över ingreppsområdet.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A2

  Bill bor i ett tält med hunden Eli som har ett inåtvänt ögonlock och hudtumörer. Kwane träffar även den unga damen Whitney och hennes hund Bummer och blir förbluffad av deras olyckliga livshistoria.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A3

  Valpen Kuma lever på gatan och måste vaccineras, kastreras och dresseras. Michael och hunden Presley bor på ett härbärge och Michael oroar sig för att en knöl på Presleys hals kan vara en cancertumör.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A4

  Barbara måste skicka sina kakaduor till ett pensionat medan hon hittar ett nytt hem åt dem, men de nödvändiga testerna är väldigt dyra. Kwane träffar även James och hunden Ladybird som haltar.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A5

  Kwane träffar en tax med väldigt grumliga ögon. Tank räddades från att användas till hundhetsning, men ägarna oroar sig för hans viktnedgång. Hunden Shadow har hamnat i slagsmål och skadat örat.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A6

  Kwane undersöker hunden Goldie och ägaren som pratar om hur hårt livet är på gatan blir överväldigad. Kwane letar dessutom efter en djursjukvårdare som kan hjälpa honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A7

  Skid Row är det område i USA där det finns allra flest hemlösa. Dr Kwane träffar Walter och hunden Dinker som lider av en väldigt sällsynt åkomma. Walter vill hantera tillståndet utan en operation.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A8

  Dr Kwane träffar Tammy och hennes två vänner: hunden Maddie och katten Boogie. Pojken Shay, hans mamma och hunden Shilo som lider av bråck har bott i sin bil i flera månader.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A9

  Genesis blir överväldigad efter att ha hört ett par personer berätta om sina liv och gänget besöker Charlie för att muntra upp henne. Han driver ett härbärge där det bor hundra räddade exotiska djur.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A10

  Kwane har bokat in en operation för hunden Bobo, men han har ingen aning om var han kan hitta honom eller ägaren. I Venice Beach träffar Kwane och Genesis en man, hans pytonorm och ett godhjärtat par.

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A11

  Dr Kwane och Genesis träffar en hund som inte kan belasta sitt ena framben, men ägaren vill inte att han röntgas. De vaccinerar även några hundar och Genesis adopterar valpen Pickles.

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Gatuveterinären
  Djur, Husdjur, S1:A12

  Hunden Fruitloop har svullna analkörtlar, så Genesis erbjuder sig att tömma dem. Gänget besöker en klinik som drivs av frivilliga veterinärer och studenter som vårdar ca 150 hemlösa djur om dagen.

  Viaplay