vidare till tv.nu

Djur, Dokumentär

Primates

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 3

Lör 24 apr 15:30 - 16:20BBC Earth
Today, more than half of the world's primates are under threat of extinction. Now they need our help. Meet the scientists making groundbreaking discoveries about this remarkable animal family, and the dedicated people going to extraordinary lengths to safeguard their future. Only by truly understanding primates can we protect them. Researcher Dr Cat Hobaiter has spent 13 years studying chimpanzees in the jungles of Uganda.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Överlevnad
  Djur, Dokumentär, S1:A1

  Gorillahanen väger 160 kilo, den lilla lemuren musmaki 30 gram. Så stor är spännvidden i primaternas familj. Vi får se hur gorillahanen vinner på att vara öm och omhändertagande.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Familjen
  Djur, Dokumentär, S1:A2

  Att stå ut med sina släktingar kan fresta tålamodet, även hos de rökgrå langurerna i Malaysias regnskog. Men man kan lita på familjen när det gäller, som när en pytonorm hotar ungarna.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Att skydda primater
  Djur, Dokumentär, S1:A3

  För apor och människoapor har intelligensen varit viktig för framgång. Men ibland är primater för smarta för sitt eget bästa. Krabbmakakerna i Thailand knäcker ostronskal med stenar och gör det så effektivt att ostronen tar slut.

  SVT Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer