vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Men at Work

7.1 IMDb2012 • Säsong 1, Avsnitt 1 av 10

Fre 30 apr 05:35 - 06:00TV6
När journalisten Milo blir dumpad vräker blivande exet Lisa ur sig alla klyschor han inte vill höra. När Milo beklagar sig för sina bästa vänner på jobbet så är deras recept en rejäl dos meningslöst sex med en överförfriskad främling.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S1:A1

  När journalisten Milo blir dumpad vräker blivande exet Lisa ur sig alla klyschor han inte vill höra. När Milo beklagar sig för sina bästa vänner på jobbet så är deras recept en rejäl dos meningslöst sex med en överförfriskad främling.

 • Avsnitt 2
  Sitcom, S1:A2

  Neal tar initiativ till nedskärningar i budgeten för att imponera på Amys pappa. Gibbs gör en extrem kraftansträngning för att få gratis kaffe, medan Milos första artikel får usla recensioner.

 • Avsnitt 3
  Sitcom, S1:A3

  Efter att ha genomfört en andra trekant är Gibbs nöjd med att vara tillbaka i form. Men Gibbs och Milo får reda på att de kanske hade lite väl nära kontakt med varandra, och bestämmer sig för att aldrig mer tala om kvällen.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S1:A4

  Milo försöker att charma till sig en dejt, men ett stavfel i hans textmeddelande ödelägger planerna. Gibbs och Tyler gör research för en artikel om en känd sexterapeut, och deras efterforskning blir mer erotisk än de har väntat sig.

 • Avsnitt 5
  Sitcom, S1:A5

  Milo får en läcka i taket hemma hos sig och tvingas att flytta in hos Tyler, där han förbjuds att använda sin väns fantastiska toalett. Samtidigt får Gibbs syn på Amy med en annan man och måste tänka ut ett sätt att berätta nyheterna för Neal.

 • Avsnitt 6
  Sitcom, S1:A6

  Milo har sex med en tjej som till hans stora förvåning inte försvinner direkt efteråt. Samtidigt bekymras Neal av Amys fascination med rollspel i sovrummet, medan ett lögndetektortest avslöjar en del obekväma sanningar om vad Gibbs tycker om Tyler.

 • Avsnitt 7
  Sitcom, S1:A7

  Neal går med på att arrangera en dejt mellan Milo och Hanna, men ångrar snart detta beslut. Tyler och Gibbs låtsas vara homosexuella för att få ett prisavdrag som endast gäller för par på gymmet.

 • Avsnitt 8
  Sitcom, S1:A8

  Milo övertalar Tyler att träffa en kvinna som har nobbat honom upprepade gånger. Till sin stora förvåning hamnar han på hennes äldre släktings likvaka. Under tiden ger sig Gibbs, Neal och hans excentriska vänner ut och campar för att få tag i ett efterlängtat nytt tv-spel.

 • Avsnitt 9
  Sitcom, S1:A9

  Milo söker efter någon som vill investera i en träningskostym som redan har skadat försökspersonen Neal. På annat håll ångrar Tyler att han har anlitat Gibbs excentriska idol som modell för tidningens omslagsbild.

 • Avsnitt 10
  Sitcom, S1:A10

  Milo återupptar en gammal tävling med sina kompisar, i ett försök att komma över Lisa. Hon dyker dock upp i hans liv på nytt, vilket tvingar honom att fatta ett svårt beslut. Samtidigt kämpar Neal för att bli betraktad som jämbördig de andra grabbarna.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer