vidare till tv.nu

Kriminaldrama

Elementary

7.9 IMDb2013 • USA • Säsong 1, Avsnitt 22 av 24

Tis 04 maj 15:00 - 16:00TV6
En man som utger sig för att vara Moriarty ber Sherlock undersöka ett gammalt mord där offret blev knivskuren till döds. Sherlock tar sig an fallet men tvivlar på sin ärkefiendes avsikter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Kriminaldrama, S1:A1

  Sherlock och Watson hjälper poliskåren i New York med ett fall där en kvinna försvunnit från sitt hem. Sherlock hittar kvinnan död och han får även tag på förövaren. Men att bevisa mördarens skuld visar sig vara komplicerat.

  Netflix
 • Avsnitt 2 - While You Were Sleeping
  Kriminaldrama, S1:A2

  Sherlock Holmes hjälper till med ett fall där en person mördats under ett inbrott. Holmes inser att själva inbrottet inte är relaterat till mordet, men den han misstänker visar sig ha ett vattentätt alibi.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - Child Predator
  Kriminaldrama, S1:A3

  Holmes hjälper polisen med en seriemördare som sedan 2005 fört bort åtta barn. Han lyckas få fram ett spår som leder honom till mördarens bil. När polisen får tag på bilen upptäcker de att den körs av den pojke som var seriemördarens första offer.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Rat Race
  Kriminaldrama, S1:A4

  Holmes undersöker mordet på en börsdirektör som dött av en överdos, och misstänker att någon på mannens företag ligger bakom dådet.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Lesser Evils
  Kriminaldrama, S1:A5

  Sherlock Holmes undersöker morden på dödsjuka patienter på ett sjukhus som man först trott dött av naturliga orsaker. Under utredning får han veta mer om varför Watson slutade som kirurg.

  Netflix
 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S1:A6

  Sherlock undersöker en flygplanskrasch och kommer fram till att en person på planet mördades innan kraschen. Frågan är om förövaren är död eller lever. Watson försöker övertala Sherlock att träffa sin far.

 • Avsnitt 7 - One Way to Get Off
  Kriminaldrama, S1:A7

  Sherlock hjälper Gregson med ett dubbelmord som utförts på samma sätt som en seriemördares tretton år tidigare. Gregson lyckades den gången få mördaren bakom lås och bom. Holmes misstänker att det är fel person som blev fälld för de tidigare morden.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - The Long Fuse
  Kriminaldrama, S1:A8

  När ett företag utsätts för ett bombdåd upptäcker Sherlock Holmes att bomben placerades på platsen redan 2008. Nu måste han försöka lösa ett brott som skulle skett flera år tidigare. Watson försöker få Holmes att välja sin sponsor.

  Netflix
 • Avsnitt 9
  Kriminaldrama, S1:A9

  Sherlock Holmes undersöker mordet på en professor. Via övervakningsfilmer lyckas Gregson få fast förövaren men när denne hävdar att han blivit lejd att mörda professorn inser Holmes att hans arbete bara börjat.

 • Avsnitt 10 - The Leviathan
  Kriminaldrama, S1:A10

  Sherlock Holmes kallas in när ett inbrottssäkert bankvalv rånas för andra gången. De som lyckades första gången sitter nu i fängelse och han inser att de nya förövarna måste ha en koppling till de som bröt sig in första gången.

  Netflix
 • Avsnitt 11
  Kriminaldrama, S1:A11

  Holmes och Watson undersöker mordet på en hotellchef. Det finns många misstänkta, allt från hennes make till en grupp prostituerade. Men när de inte hittar något som kan binda de misstänkta till brottet kommer Holmes upp med en udda hypotes.

 • Avsnitt 12 - M.
  Kriminaldrama, S1:A12

  Sherlock tar upp jakten på en seriemördare som han tidigare hjälpte Londonpolisen att försöka fånga. Watson inser att hon kommer sakna att ha Sherlock som sin klient.

  Netflix
 • Avsnitt 13
  Kriminaldrama, S1:A13

  När Sherlock blir suspenderad ägnar han sig åt att reta upp konspirationsteoretiker på nätet. När en av dessa försvinner bestämmer han sig för att undersöka fallet. Det visar sig att mannen omkommit i en mystisk smittningsolycka.

 • Avsnitt 14 - The Deductionist
  Kriminaldrama, S1:A14

  Sherlock tvingas att samarbeta med Kathryn Drummond. De två har ett förflutet men deras vänskap tog slut när Sherlock kände sig sviken av Kathryn. Trots att de inte kommer överrens har de liknande idéer om vad mördarens nästa drag kommer att bli.

  Netflix
 • Avsnitt 15 - A Giant Gun Filled With Drugs
  Kriminaldrama, S1:A15

  Sherlock hjälper en gammal kollega, som också var den person som var hans langare, att söka efter hans försvunna dotter. Samtidigt som Sherlock kämpar mot frestelsen att ta droger igen visar sig fallet vara en svår nöt att knäcka.

  Netflix
 • Avsnitt 16 - Details
  Kriminaldrama, S1:A16

  Polisen Bell blir beskjuten och spåren leder till en nyligen frisläppt knarkkung som svurit att hämnas på Bell. Sherlock hjälper till med fallet som tar en oanad vändning när knarkkungen hittas död och Bell blir misstänkt för dådet.

  Netflix
 • Avsnitt 17 - Possibility Two
  Kriminaldrama, S1:A17

  Sherlock tar sig an ett fall där en man misstänker att han avsiktligt blivit smittad med en obotlig sjukdom. Samtidigt skickar han iväg Watson till en suspekt kemtvätt för att se om hon kan lösa ett fall utan hans hjälp.

  Netflix
 • Avsnitt 18 - Déjà Vu All Over Again
  Kriminaldrama, S1:A18

  Watson får sitt första fall. Hon ska undersöka vad som hänt en kvinna som efter att ha lämnat sin make inte har hörts av. Watsons misstankar faller på maken. Sherlock undersöker ett mord på en tunnbelbanestation.

  Netflix
 • Avsnitt 19 - Snow Angels
  Kriminaldrama, S1:A19

  Sherlock och Watson försöker förhindra ett inbrott i ett av USA största kassavalv men en snöstorm som drabbat staden försvårar deras arbete. Sherlock låter en kvinna flytta in hos honom medan hon försöker komma på fötter.

  Netflix
 • Avsnitt 20 - Dead Man's Switch
  Kriminaldrama, S1:A20

  Sherlock och Watson undersöker en utpressare som hotat våldtäktsoffer med att han kommer att släppa videos på övergreppen till allmänheten om de inte betalar. Men när mannen blir mördad måste de ta reda på vem hans medhjälpare var.

  Netflix
 • Avsnitt 21 - A Landmark Story
  Kriminaldrama, S1:A21

  När Sherlocks ärkefiende Moran avslöjar mer om sina mord tar Sherlock upp jakten på Moriarty igen. Men Morans avslöjande leder bara till att mysteriet tätnar och frågan är vad han egentligen är ute efter.

  Netflix
 • Avsnitt 22 - Risk Management
  Kriminaldrama, S1:A22

  En man som utger sig för att vara Moriarty ber Sherlock undersöka ett gammalt mord där offret blev knivskuren till döds. Sherlock tar sig an fallet men tvivlar på sin ärkefiendes avsikter.

  Netflix
 • Avsnitt 23
  Kriminaldrama, S1:A23

  Sherlock återförenas med sin enda riktigt stora kärlek, Irene, som han trodde att han aldrig skulle få se igen. Han gör nu allt för att skydda henne från Moriarity. Men han inser snart att det inte är hon som behöver skydd.

 • Avsnitt 24 - Heroine
  Kriminaldrama, S1:A24

  Sherlock ber Joan konsultera polisen när de söker efter Irenes förövare. Med Joans hjälp lyckas polisen få fram en misstänkt men han lyckas fly. Sherlock hittar ett meddelande från Moriartys kumpan.

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer