vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Vem dömer Amy?

7.0 IMDb2003 • USA • Säsong 4, Avsnitt 21 av 24

Tis 04 maj 15:00 - 16:00 • reprisTV4 Guld
På Maxines första dag på jobbet fråntar hon vårdnaden om en pojke från mamman. Pojken var en av Maxines första klienter under en kort tid åtta år tidigare. Amy är oroad över att Maxine stänger in sorgen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - Lost in the System
  Drama, S4:A1

  Amy och Michael är överens om att använda en medlare för att lösa vårdnadstvisten om Lauren. Jared återvänder från Kina och vill ha ett svar av Maxine. Lauren är orolig för att lägenheten är hemsökt och Amy börjar tro henne.

 • Avsnitt 2 - Thursday's Child
  Drama, S4:A2

  Amy upptäcker att mannen som polisen häktat kanske inte är den man som förföljt henne. Maxine vägrar att ge upp i frågan om en klient som kan ha fallit offer för polisbrutalitet. Bruce förnekar att han har känslor för Amy.

 • Avsnitt 3 - Every Stranger's Face I See
  Drama, S4:A3

  Amy beslutar vad som ska ske med en tioåring som kidnappats av sina adoptivföräldrar när de förlorat vårdnaden om honom till hans biologiska mor. Bruce återvänder till jobbet och Lauren vill inte prata med Amy.

 • Avsnitt 4 - The Frozen Zone
  Drama, S4:A4

  Amy får ett fall som gäller ett överfall på en pojke vars mamma dog när World Trade Center totalförstördes. Kyle blir erbjuden ett jobb av en gammal vän men Maxine ger ett motförslag. Amy gör om i sin trädgård och slänger av misstag en rosenbuske.

 • Avsnitt 5 - Cause for Alarm
  Drama, S4:A5

  Amy måste besluta om en tonåring är ansvarig för att den baby hon var barnvakt åt dog. Maxine undersöker ett fall om övergrepp och Kyle slits mellan två val.

 • Avsnitt 6 - Roses and Truth
  Drama, S4:A6

  Amy måste besluta om en student våldtog sin lärare eller om han blev förförd av henne. Maxine försöker hitta mamman till ett övergivet nyfött barn. Jason hotar Amy när hon kör Lauren och Eric hem, och Gillian får diagnosen hon fruktat i flera år.

 • Avsnitt 7 - Damage Control
  Drama, S4:A7

  Amy hör en ung pojke som åtalats för att ha hindrat rättvisan när han inte avslöjat namnet på den man som tagit pornografiska foton på honom. Maxine kämpar mot en kvinna som tillåter att hennes våldsamme make överträder besöksförbudet.

 • Avsnitt 8 - A Pretty Good Day
  Drama, S4:A8

  Amy har ett fall med en tonåring som hotas av deportering till Afghanistan. Eric räddar Amy från att bli kidnappad av Jason, och Gillians hormoner gör Peter utmattad då hon lagt in en överväxel när hon planerar Maxines bröllop.

 • Avsnitt 9 - Boys to Men
  Drama, S4:A9

  Maxine och Jared flyttar fram sitt bröllopsdatum, till sina barns bestörtning. Peters planer på en flott svensexa går snett men de får en trevlig kväll på ett mindre tjusigt ställe. Maxines möhippa är mycket mer sansad.

 • Avsnitt 10 - People of the Lie
  Drama, S4:A10

  Amy måste avgöra om en liten flicka som hamnat mitt i en bitter vårdnadstvist blir sexuellt utnyttjad av sin far. Maxine tar itu med ett fall där barn har försummats av sin gravt deprimerade mor. Kyle får ett ovälkommet besök.

 • Avsnitt 11 - Lost and Found
  Drama, S4:A11

  Amy oroar sig för att hennes föräldrakunskaper kommer att ifrågasättas. Kyle och Lily försöker hitta en man som Lily diagnostiserat fel och skrivit ut för tidigt från sjukhuset. Maxine anser att Seans relation med en ny fostermor är olämplig.

 • Avsnitt 12 - Ye Old Freedom Inn
  Drama, S4:A12

  Efter att Amy av misstag satt eld på ett hemarbete som Lauren lagt ned flera timmar på går hon med på att gottgöra henne genom att delta i ett rollspel. Amy och Maxine har ett förtroligt samtal en sen kväll.

 • Avsnitt 13 - The Best Interests of the Child
  Drama, S4:A13

  Amys före detta make Michael kräver utökad vårdnad om deras dotter Lauren, vilket gör Amy rasande. Hon kontaktar en skilsmässoadvokat.

 • Avsnitt 14
  Drama, S4:A14

  Maxine och Sean kämpar mot en motbjudande advokat med en förkärlek för utpressning, när de försöker flytta en flicka från hennes försumliga föräldrar. Amy får ett fall med en odugling till far som vill slippa betala underhåll för sitt barn.

 • Avsnitt 15 - Maxine, Interrupted
  Drama, S4:A15

  Maxines återförening med Sally Godwin, hennes gamla klasskompis och forna arbetskollega, kompliceras. Sally, som är en lovande politiker, avslöjar att hon är tillbaka i staden för att utvärdera Maxines arbete.

 • Avsnitt 16 - Sixteen Going on Seventeen
  Drama, S4:A16

  Stuart Collins återvänder från Sri Lanka som försvarsadvokat, ivrig att ta sig an Erics fall och förnya sin romans med Amy. Peter och Gillian får oroande nyheter om sitt ofödda barns hälsa.

 • Avsnitt 17 - Judging Eric
  Drama, S4:A17

  Amy, Bruce, Lauren, Sean och Maxine samlas runt Eric innan han ska upp i rätten inför en rättvis men excentrisk domare. Efter det att Zola bryter upp från sin pojkvän försöker hon, utan framgång, stå emot Bruces försök att uppvakta henne.

 • Avsnitt 18 - Looking for Quarters
  Drama, S4:A18

  Maxine förser omedvetet Amy med information som behövs för att fatta beslut om initiativtagarna till en rejvfest är ansvariga för en tonårings död. Amy och Maxine är oeniga om huruvida Amy är överbeskyddande mot Lauren eller inte.

 • Avsnitt 19 - Just Say Oops
  Drama, S4:A19

  Maxine är frustrerad över sin svärdotters fantastiska planer för bröllopet. Amy har ett fall där ett par som nyttjar cannabis kan förlora vårdnaden om sin son efter det att han tagit med sig en joint till skolan.

 • Avsnitt 20 - Requiem
  Drama, S4:A20

  Stu övertygar en motvillig Amy om att följa med på camping. Maxine har planerat att gifta sig i all hemlighet med Jared, men en tragedi inträffar. Känslorna svallar hemma hos familjen Gray när Maxine vägrar att låta sig tröstas.

 • Avsnitt 21 - Picture Perfect
  Drama, S4:A21

  På Maxines första dag på jobbet fråntar hon vårdnaden om en pojke från mamman. Pojken var en av Maxines första klienter under en kort tid åtta år tidigare. Amy är oroad över att Maxine stänger in sorgen.

 • Avsnitt 22 - CSO: Hartford
  Drama, S4:A22

  Lauren följer med Maxine till jobbet för en dag och Kyle fortsätter att dricka. Stu försäkrar Amy om att han vill ha henne i sitt liv. Heather och Zola låter männen i sina liv förstå att de vill ha romantik.

 • Avsnitt 23 - Marry, Marry Quite Contrary
  Drama, S4:A23

  Amy måste fatta beslut om det är i en tonårings bästa intresse att gifta sig. Bruce påbörjar en undersökning när han misstänker att en tonårings brott mot den skyddstillsyn han dömts till inte är så oskyldig som hans övervakare påstår.

 • Avsnitt 24 - Shock and Awe
  Drama, S4:A24

  En man hotar att spränga domstolen efter en vårdnadstvist där hans exfru tilldelats vårdnaden. Bruces son anklagar Maxine för att vara ute efter hans fars pengar.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer