vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Iskalla mördare, heta offer

7.0 IMDb2021 • USA • Säsong 2, Avsnitt 9

I tisdags 22:00 - 23:00Sjuan
Denna gång följer vi utredningen efter att en ung mamma gått en brutal död till mötes. Trots att mordplatsen kryllade av unikt bevismaterial skulle det dröja flera år innan utredarna lyckades pussla ihop fallet och ta fast mördaren.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A1

  Några grannar gör en fasansfull upptäckt då de hittar en kvinna brutalt mördad under firandet av thanksgiving. Det kommer ta över ett år för utredarna att avslöja mördarens mörka besatthet som ledde till mordet.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A2

  En strippa, en fyrkant och en cyklist är några av ledtrådarna i en makaber utredning som drar igång efter att en person hittas mördad på en massagebänk. Utredarna gräver djupare i fallet och alla chockas när en hemlig fetisch avslöjas.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A3

  En ensamstående mamma hittas skjuten och knivmördad i sitt kök. Polisen hittar flera misstänkta gärningsmän, men det visar sig att det riktiga geniet bakom mordet finns mycket närmare offret än vad någon kunnat ana.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A4

  Det som utåt sett verkade vara det perfekta äktenskapet mellan ett kärleksfullt par utvecklas till en märklig trekant när ytterligare en person gör entré. Snart hittas en av dem död och mördaren visar sig vara någon helt otippad.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A5

  Kärlek, utpressning, bedrägeri och manliga prostituerade är några av ingredienserna ett mystiskt fall då ett medium och hennes vuxna dotter hittas mördade. Utredarna inser snart att listan på misstänkta gärningsmän kan göras mycket lång.

  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A6

  Efter en oväntad tragedi bestämmer sig en mamma för att prova på internet-dejting. Snart blir hon indragen i en sexuell värld av dominans och underkastelse. Kort därefter försvinner mamman och det tar utredarna över ett år att lösa fallet.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A7

  Ett helt samhälle chockas när en omtyckt dam hittas brutalt mördad. Utredarna får ett fall på halsen som innehåller identitetsstöld, försäkringsbedrägeri och ett nät av lögner. Kommer utredarna slå fast vem som bragt damen om livet?

  C More
 • Avsnitt 8 - Blast From the Past
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A8

  En man skjuts till döds i sin egen säng, bredvid sin fästmö. Utredarna blir snart varse att mannen haft en trasslig historia och det visar sig snart att mannen försökt fly från sitt förflutna men uppenbarligen inte lyckats tillräckligt väl.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A9

  Denna gång följer vi utredningen efter att en ung mamma gått en brutal död till mötes. Trots att mordplatsen kryllade av unikt bevismaterial skulle det dröja flera år innan utredarna lyckades pussla ihop fallet och ta fast mördaren.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A10

  En egenföretagare hittas skjuten till döds i sitt hem. Det ska snart visa sig att listan på misstänkta gärningsmän kan göras lång, men det saknas bevis och utredningen står still. Efter hela sju år kommer genombrottet och mördaren kan fällas.

  C More
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A11

  Passion och girighet är huvudingredienserna i detta morddrama då en fru och mamma hittas död i en familjens pool. Utredarna kan snabbt konstatera att det rör sig om en kärleksaffär och bedrägeri vilket leder dem till mördaren.

  C More
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A12

  Personalen på ett hotell gör en fasansfull upptäckt när de hittar en död kvinna i trapphuset. Det visar sig att hon var en ensamstående mamma och utredningen visar att hon levt ett hemligt liv som kan ha lett till hennes död.

  C More
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A13

  När en polisofficer försvinner spårlöst visar det sig att en stor portion av svartsjuka ligger bakom dådet. Det blir tydligt att poliser, vars jobb är att skydda medborgarna, inte själva är immuna mot andras oväntade vredesutbrott.

  C More
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A14

  Tre personer ur en välbärgad familj blir brutalt nerskjutna. Utredarna har lite att gå på i jakten på förövaren, men bestämmer sig för att lita på sina instinkter. En flera år lång övervakningsoperation inleds för att få fast mördaren.

  C More
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A15

  Ett hemligt dubbelliv uppdagas när en mycket omtyckt egenföretagare hittas mördad på sitt kontor. Trots att det finns en uppsjö av misstänkta gärningsmän och tonvis av motiv och lögner, så är mördaren inte alls den man tror.

  C More
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A16

  Säsongsavslutning. En man hittas död i duschen och polisen siktar in sig på två misstänkta gärningsmän. Men att att ta reda på vem av dem som dödade mannen och varför blir lättare sagt än gjort.

  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer