vidare till tv.nu

Dokumentär

Förlossningskliniken Danmark

2021 • Danmark • Säsong 1, Avsnitt 3

Ons 05 maj 06:00 - 06:50 • reprisKanal 5
Marianne och Marc har tagit med sig både svärmor och mamma till förlossningssalen. Laura och Sean är båda 19 år och väntar sitt första barn.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Dokumentär, S1:A1

  Sabine och Lars väntar sitt tredje barn. Deras sista förlossning skedde nästan på parkeringen, så de är glada över hur bra det går den här gången. Emma och Henrik förväntar sig en lugn förlossning, men då tar situationen en helt annan vändning.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, S1:A2

  Heidi och Christian har ett nära förhållande till sina mödrar och därför är även de närvarande under förlossningen.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, S1:A3

  Marianne och Marc har tagit med sig både svärmor och mamma till förlossningssalen. Laura och Sean är båda 19 år och väntar sitt första barn.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, S1:A4

  Katrine och Marianne tappar båda tålamodet, och förlossningen blir en mycket större utmaning än de hade förväntat sig. Lyckligtvis är de skickliga barnmorskor på Aarhus universitetssjukhus redo att hjälpa dem genom processen.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, S1:A5

  Maja och Per väntar sitt andra barn och denna gång blir det med hjälp av ett planerat kejsarsnitt. Det kommer dock inte att gå exakt som planerat. Inte heller för Nikita och Skipper, som plötsligt besöks av Nikitas mor.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, S1:A6

  Egentligen ville Lena och hennes man bara ha ett barn till. Men ett barn blev flera, och vi är med när parets tvillingar föds med kejsarsnitt. Karoline och Casper når knappt fram till förlossningsrummet innan parets andra barn föds.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, S1:A7

  Kathrine har gått långt över tiden med sitt andra barn, och det sätter pojkvännen Jonas tålamod på prov. Christina och Palle har i förväg kommit överens om vilken roll Palle ska ha under förlossningen.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, S1:A8

  Amalie har planerat att föda sitt första barn i ett badkar på Aarhus universitetssjukhus. Hos Mie Lise och Mathias används alternativa metoder för att få igång värkarna.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer