Upphovsland: Australien
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Palisa odlar thailändska råvaror på sin gård, och några av dessa används av Australiens mest kända kockar. Följd med oss när Peter Gilmore och kockprofilen Christine Mansfield förvandlar ingredienserna till oemotståndliga rätter.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Palisa träffar två gamla vänner som, precis som hon, är australiensiska med thailändska föräldrar. Tillsammans besöker de Sydneys fiskmarknad och lagar mat som påminner dem om barndomen.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
Tillsammans med de berömda Sydney-kockarna Paul Carmichael och Martin Boetz tittar Palisa närmare på hur element från olika delar av världen kombineras för att skapa nya och spännande rätter.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Palisa utforskar de lokala ingredienserna i Byron tillsammans med Arabella Douglas som tillhör ursprungsbefolkningen och som levererar sällsynta ingredienser till kända kockar.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback