vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Historisk drama, Romantik

Dernier amour

4.9 IMDb2019 • Frankrike • 98 min

Tor 25 feb 02:10 - 03:45 • reprisC More First
London på 1700-talet. Casanova, känd för sin svaghet för nöje, spel och dobbel, har tvingats i exil och anländer från Paris. I stan, som han inte vet något om, möter libertinen vid flera tillfällen den unga prostituerade Marianne de Charpillon. Hon attraherar honom så till den milda grad att han börjar ignorera alla andra kvinnor. Den legendariske förföraren är beredd att göra vad som helst för att få henne, men de Charpillon smiter ständigt undan med olika ursäkter.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer