vidare till tv.nu

Action, Äventyr

Vikings

8.5 IMDb2020 • Säsong 6, Avsnitt 2

Mån 01 mar 01:25 - 02:25 • reprisTV12
Björn härskar som kung, men hans oförmåga att lita på sin mor tvingar honom att utföra sina kungliga kamper ensam. Ivar har en jämlike i prins Oleg. Björn ställs inför ett dilemma och måste göra det rätta. Ivar chockas av Olegs människokännedom.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - New Beginnings
  Action, Äventyr, S6:A1

  Efter att Ivar Benlös lämnat Kattegatt ger han sig ut på en resa till okända platser där han snubblar över en främling och plötsligt kommer ihåg tidigare minnen, vilket tvingar honom att erinra sig berättelsen om det unika geniet Floke.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 2 - The Prophet
  Action, Äventyr, S6:A2

  Björn härskar som kung, men hans oförmåga att lita på sin mor tvingar honom att utföra sina kungliga kamper ensam. Ivar har en jämlike i prins Oleg. Björn ställs inför ett dilemma och måste göra det rätta. Ivar chockas av Olegs människokännedom.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 3 - Ghosts, Gods, and Running Dogs
  Action, Äventyr, S6:A3

  Flera kvinnor äter festmåltid med Ladgerda tills en rad skrämmande händelser chockar samhället och tvingar Ladgerda att handla. Ivar är varsam mot det potentiella hot som Oleg utgör mot såväl honom som tronens sårbara unga arvinge.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 4 - All the Prisoners
  Action, Äventyr, S6:A4

  Ladgerda leder sin bys gensvar på de senaste angreppen, men trots hennes insatser får det oundvikliga anfallet tragiska konsekvenser. Olof har en djärv ny plan för Norges framtid.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 5 - The Key
  Action, Äventyr, S6:A5

  Kung Olof känner sig säker på utgången i det norska kungavalet när kungarna och jarlarna besöker Haralds territorium. Ladgerdas by sjuder efter banditangrepp. Ivar tvingas konfrontera en beklaglig del av sitt förflutna.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 6 - Death and the Serpent
  Action, Äventyr, S6:A6

  Björn blir tvungen att agera snabbt efter valet av Norges kung. Banditerna attackerar återigen Lagerthas by, och Hvitserk bryter ihop allt mer.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 7 - The Ice Maiden
  Action, Äventyr, S6:A7

  Björn återvänder till Kattegatt, och Harald söker hämnd på Olaf. I Kiev mottar Ivar och Igor intressanta nyheter om prins Dir.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 8 - Valhalla Can Wait
  Action, Äventyr, S6:A8

  Björn står inför ett svårt beslut. Ubbe och Torvi lämnar Kattegatt och ger sig av på jakt efter ny mark. Olegs planer på att inta Skandinavien börjar ta form, och kung Harald är förbluffad över en mystisk grupp plundrares ursprung.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 9 - Resurrection
  Action, Äventyr, S6:A9

  Ubbe och Torvi träffar äntligen en mystisk vandrare på Island, och Erik återvänder från ett spaningsuppdrag med oroväckande information. Björn måste övertyga sin gamla fiende, kung Harald, att samarbeta mot ett nytt hot.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 10 - The Best Laid Plans
  Action, Äventyr, S6:A10

  Ivar och Igor planerar en komplott mot Oleg men ingår fortfarande i styrkan som lämnar Kiev för att invadera Skandinavien. Kung Harald och Kung Björn påbörjar intensiva förberedelser inför den stundande invasionen.

  Netflix
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 11 - King of Kings
  Action, Äventyr, S6:A11

  På Island får Ubbe veta sanningen om Kjetil och måste fatta ett svårt beslut. Hemma i Norge har slaget mot ruserna fått allvarliga konsekvenser. Men förstärkningar är på plats och Björn har en idé som fortfarande kan rädda situationen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 12 - All Change
  Action, Äventyr, S6:A12

  Humöret har förändrats när ruserarmén återvänder till Kiev och Oleg isolerar Ivar. Men Dir bekräftar att han håller på att samla en styrka för att största Oleg, och Ivar är en del av planen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 13 - The Signal
  Action, Äventyr, S6:A13

  Det är valdag i Kattegatt och allas blickar riktas mot röstningen. Men främlingar som lägger till i hamnen kan tvinga fram en högst oväntad utgång. Samtidigt får Ivar signalen från prins Dir att hans styrkor står redo att utmana Oleg.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 14 - Lost Souls
  Action, Äventyr, S6:A14

  Prins Igor välkomnas som en hjälte i Novgorod, men i Kiev är stämningen dystrare: Prins Oleg tänker inte ge upp kampen. Ubbes nybyggare är överlyckliga över att sikta land, men det är inte det gyllene landet de väntat sig.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 15 - All at Sea
  Action, Äventyr, S6:A15

  Strider bryter ut på Grönland och Ubbe, Torvi och Ottar flyr med livet nätt och jämnt i behåll...i en båt utan förnödenheter. I Kattegatt gör Gunnhild ett vågat drag som slår åskådarna med häpnad.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 16 - The Final Straw
  Action, Äventyr, S6:A16

  Ute till havs kämpar Ubbe och nybyggarna mot väder och vind. Spänningen tilltar mellan Ubbe och Ottar, och när lille Ragnar blir svagare rinner bägaren över för Ubbe.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 17 - The Raft of Medusa
  Action, Äventyr, S6:A17

  När kung Alfred av Wessex får höra om Ragnars söners ankomst - med en armé - inser han att han måste vidta drastiska åtgärder. När vikingaarmén så slår läger och lägger sig på lur överger Alfred och hans armé den kungliga villan.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 18 - It's Only Magic
  Action, Äventyr, S6:A18

  Ubbe och nybyggarna når land, men inser snart att de inte är ensamma. I Wessex har kung Alfred samlat en stor styrka för att möta vikingarna, men tillfället passar illa eftersom gamla problem dyker upp på nytt.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 19 - The Lord Giveth
  Action, Äventyr, S6:A19

  Ubbe och nybyggarna ägnar sig åt försiktig diplomati i det nya landet när lokalborna omringar dem, men de upptäcker snart att de inte är de enda främlingarna här.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 20 - The Last Act
  Action, Äventyr, S6:A20

  Så slutar vår episka saga - ett äventyr som började för länge sen med den första vikingahjälten uppstånden ur myternas och legendernas töcken: Ragnar Lodbrok, en simpel norsk bonde och hedning.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer