vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Girls

7.3 IMDb2017 • Säsong 6, Avsnitt 2 av 10

Ons 03 mar 23:05 - 23:35SVT2
Hannah hjälper till att mörka en hemlig resa Marnie genomför i hopp om att göra upp med sitt förflutna. Shoshanna börjar omvärdera sina vänskapsrelationer efter Jessas upptåg på en nätverkskväll för unga yrkeskvinnor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - All I Ever Wanted
  Komedi, S6:A1

  Hannahs karriär flyter på och hon får i uppdrag att skriva om ett kvinnligt surfläger. I ett försök att ta lärdom av tidigare relationer inser Marnie att hon behöver mer egentid, men Ray har svårt att hantera Adams och Jessas intensitet på hemmaplan.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Hostage Situation
  Komedi, S6:A2

  Hannah hjälper till att mörka en hemlig resa Marnie genomför i hopp om att göra upp med sitt förflutna. Shoshanna börjar omvärdera sina vänskapsrelationer efter Jessas upptåg på en nätverkskväll för unga yrkeskvinnor.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - American Bitch
  Komedi, S6:A3

  Hannah upplever ett ansträngt personligt möte med den välkända författaren Chuck Palmer, en skribent hon tidigare beundrat stort, om besvärande anklagelser som riktats mot honom.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Painful Evacuation
  Komedi, S6:A4

  Hannah intervjuar den inflytelserika författaren Ode Montgomery, som erbjuder goda råd om att vara kvinna och skribent. Ray grubblar över sina livsval när en stammis på caféet plötsligt avlider och Marnie konfronteras med sin narcissism.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Gummies
  Komedi, S6:A5

  Adam och Jessa påbörjar sitt filmande, men hamnar i konflikt när Jessa ifrågasätter Adams kreativa riktning. Hanna får besök av sin mamma och Marnie gör ett mediokert jobb med att trösta Ray i hans sorg.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Full Disclosure
  Komedi, S6:A6

  Marnie försöker övertyga Desi om att fullfölja deras planerade spelning på hennes mammas födelsedagsfest och Elijahs återupptäcker sin teatrala talang när han hjälper en kollega inför en audition. Hanna får goda råd från sin pappa och hans nya partner Keith.

  SVT Play
  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - The Bounce
  Komedi, S6:A7

  Elijah förbereder sig för en musikalaudition, men tappar fokus när en oväntad besökare dyker upp. Marnie, i stort behov av pengar, försöker pantsätta en familjeklenod och får ett osannolikt telefonsamtal.

  SVT Play
  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - What Will We Do This Time About Adam?
  Komedi, S6:A8

  Adam ger Hannah överraskande nyheter och Jessa spenderar en dag för sig själv. Shoshanna hjälper Ray med hans historieprojekt och råkar springa in i sin gamla chef Abigail.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Goodbye Tour
  Komedi, S6:A9

  Hannah vänder sig till sina vänner för att få råd efter ett viktigt möte, men hon har problem att nå Marnie.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - Latching
  Komedi, S6:A10

  Hannah har fortsatt svårt med att knyta an till bebisen Grover. Motvilligt går hon med på att låta Marnie och hennes mamma hjälpa till.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 11 - Final Chapter: A Good-Bye to Girls
  Komedi, S6:A11

  Ta farväl av “Girls” i det här specialavsnittet som är ett avsked till den populära HBO-serien.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer