vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Science fiction

The First

2019 • USA

Tis 02 mar 21:45 - 22:35C More First
Laz Ingram får det ärofyllda uppdraget att leda den första bemannade rymdfärden till Mars. Men uppdraget får en ödesdiger start samtidigt som problem från det förflutna ställer till det för besättningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Separation
  Drama, Science fiction, S1:A1

  Providence 1, den första bemannade rymdfärden till Mars gör sig redo för avfärd. Men uppskjutet går inte som planerat och den tidigare chefen Tom Hagerty hamnar i chock. Visats chef Laz ställs mot väggen och Tom får ett oväntat besök.

 • Avsnitt 2 - What's Needed
  Drama, Science fiction, S1:A2

  För att rädda expeditionen reser teamet till Washington för att vittna i kongressen. Familjen Castillo stämmer Vista, samtidigt får Tom ett erbjudande som är svårt att avvisa.

 • Avsnitt 3 - Cycles
  Drama, Science fiction, S1:A3

  Tom och före detta överbefälhavaren Kayla har svårt att komma överens om vem som ska vara en del av teamet. Samtidigt framkommer information om att en del av utrustningen på Mars har tekniska problem, vilket kan äventyra besättningens liv.

 • Avsnitt 4 - Where Life Is
  Drama, Science fiction, S1:A4

  När hemligheter kommer upp till ytan testas Sadie och Ollies äktenskap. Laz tar hjälp av ingenjörer för att hitta en lösning på de tekniska problemen på Mars samtidigt som Tom och Ellen kommer allt närmare varandra.

 • Avsnitt 5 - Two Portraits
  Drama, Science fiction, S1:A5

  Denise konfronterar sitt förflutna. Hon ser tillbaka på sin flytt till New York, som blev startskottet för drogmissbruket och det dåliga förhållandet med sin far. För att fly undan känslorna åker hon på en fest, vilket får oanade konsekvenser.

 • Avsnitt 6 - Collisions
  Drama, Science fiction, S1:A6

  En journalist har hört talas om problemen på Mars, och Laz gör sitt yttersta för att förhindra att nyheterna sprids. Samtidigt har Denise hamnat i trubbel, vilket får Tom att ifrågasätta sina egna prioriteringar.

 • Avsnitt 7 - The Choice
  Drama, Science fiction, S1:A7

  Tom och hans team har ett tufft beslut att fatta. Riskerna med uppdraget har ökat drastiskt och de måste välja om de vill fortsätta. För Matteo spökar det förflutna och Denise väljer att ge Tom ett ultimatum.

 • Avsnitt 8 - Near and Far
  Drama, Science fiction, S1:A8

  Dagen alla väntat på är här och Providence-teamet gör sig redo för avfärd till Mars. Kommer Tom och hans besättning klara av färden? För Denise svänger känslorna och hon har svårt att veta vilken relation hon vill ha till sin far.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer