vidare till tv.nu

Dokumentär

Mamma och jag

2020 • Norge • Säsong 1, Avsnitt 3

Ons 03 mar 17:10 - 17:25Kunskapskanalen
När Miriams mamma Janne-Mette diagnosticerades med alzheimer försökte hon ta sitt eget liv. Det här vill Miriam prata med sin mamma om, innan det är för sent.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Sarah och Signy
  Dokumentär, S1:A1

  Sarahs mamma är kristen, men hennes pappa är muslim - liksom Sarah själv. Hur kan det komma sig att mamma gick med på att Sarah och hennes syskon fick en muslimsk uppfostran och är det ett beslut som hon har ångrat i efterhand?

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Mwamini och Chiku
  Dokumentär, S1:A2

  Mwamini adopterades av sin mamma Chiku som liten. Chiku har aldrig fått några egna, biologiska barn och Mwamini har alltid undrat om det har räckt med henne. Den frågan har Mwamini inte vågat ställa till sin mamma - förrän nu.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Miriam och Janne-Mette
  Dokumentär, S1:A3

  När Miriams mamma Janne-Mette diagnosticerades med alzheimer försökte hon ta sitt eget liv. Det här vill Miriam prata med sin mamma om, innan det är för sent.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Erick och Sopee
  Dokumentär, S1:A4

  När Erick var tre år gammal blev han kidnappad av sin egen far i Thailand. Hur gick det till när hans mamma Sopee räddade tillbaka honom och hans syster? Den frågan har Erick alltid velat ställa till sin mamma, men inte vågat. Förrän nu.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Suye och Kywe
  Dokumentär, S1:A5

  När livet i Burma blev för farligt flydde Suyes familj och sökte asyl i Norge. Bakom sig lämnade familjen ett bra och välbeställt liv, både ekonomiskt och socialt. I Norge hade hennes föräldrar ingenting och fick börja om från noll.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Karoline och Inka
  Dokumentär, S1:A6

  Karoline står nära sin mamma Inka, men det är sällan de pratar med varandra om riktigt jobbiga saker. Som till exempel det faktum att när hennes mamma var tonåring blev hennes bror dödad.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Niousha och Fariba
  Dokumentär, S1:A7

  Nioushas mamma Fariba är uppväxt i Iran och deltog i oppositionen mot Khomeiniregimen på 1980-talet, innan hon flydde och hamnade i Norge.

  SVT Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer