vidare till tv.nu

Dokumentär, Medicin

Kirurgerna

2019 • Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 6

Ons 03 mar 22:00 - 23:00 • reprisTV4 Fakta
Traumakirurgi är en av de mest akuta grenarna inom sjukvården. Patienterna svävar mellan liv och död och kirurgerna måste arbeta snabbt samtidigt som de måste vara väldigt noggranna. Här får vi en unik inblick i hur det kan se ut.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Medicin, S2:A1

  Cameron, 20 år, måste operera bort en hjärntumör, vilket är ett svårt ingrepp redan från början. Det blir inte lättare av att kirurgen Ismail Ughratdar måste göra operationen medan Cameron är vaken och kan prata.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Medicin, S2:A2

  Kirurgen Tim Martin har en svår uppgift framför sig. Han ska nämligen göra en operation på en patient som har en så pass sällsynt sjukdom att han måste testa ett nytt ingrepp. Kanske är han till och med först i landet att utföra det.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Medicin, S2:A3

  Förutom att rädda personers liv har kirurgerna också möjligheten att vända liv till det bättre. Men det är inte alltid utan faror. Slaktaren Chris ska genomgå en operation som kan hjälpa honom ut i livet igen, men risken är stor att han försämras.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Medicin, S2:A4

  På senare tid har det gjorts stora framsteg inom fältet för behandlingar av allvarliga åkommor som uppstått innan barnen är födda. Riskerna är ofta stora, som när blott 2-årige Isaac ska få en ny njure av sin pappa Lee.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Medicin, S2:A5

  Kirurgen Ewen Griffiths måste utföra den kanske svåraste ingreppen inom sitt fält. Han ska nämligen operera bort matstrupen på 44-åriga AnnMarie och ersätta den med hennes egen mage. Operationen kan ta upp till åtta timmar.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Medicin, S2:A6

  Traumakirurgi är en av de mest akuta grenarna inom sjukvården. Patienterna svävar mellan liv och död och kirurgerna måste arbeta snabbt samtidigt som de måste vara väldigt noggranna. Här får vi en unik inblick i hur det kan se ut.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer