vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Svenska Truckers

2020 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 8

Lör 06 mar 05:00 - 06:00 • reprisTV3
Anders ska köra en 18 meter lång trumma men mitt under transporten börjar ett däck på trailern att krångla. Elin får uppleva en riktig skräckupplevelse när hon kör fel i Stockholm.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A1

  Simon jobbar med att få en stor container att sluta läcka vatten på flaket, och pappa Erik blir känslosam över att han tvingas gå i pension. Timmerföraren Tove rattar timmerbilen nattetid på skogsväg.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 2 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A2

  Jörgen ska transportera en mjölktank som är 46 meter lång och 28 ton tung. Elin åker på en mardrömskörning och slamsugaren Magnus får reda upp ett kaotiskt toastopp.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 3 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A3

  Timmerbilschauffören Tove har en hektisk natt och utmed vägen stöter hon på en trafikolycka. Gaslarmet går när Magnus som är slamsugare tömmer en brunn i en galleria.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 4 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A4

  Jörgen ska köra ett 48 ton tungt hus till Hässleholm. Elin berättar om när hon gick in i väggen. Victor är lead drive för att förflytta hela Mia Skäringers show till Stockholm.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 5 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A5

  Angelica packar sin långtradare för att ge sig ut i natten. Uppe i Piteå blir det en vild diskussion i garaget mellan Erik och Simon. Anders hamnar mitt i en mjölkdimma och sikten är lika med noll.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 6 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A6

  Jörgen kämpar med att frakta en stor panncentral förbi tighta viadukter och höga vajerräcken. Spolbilsföraren Magnus försöker lösa mysteriet med ett okänt objekt som täpper till en vattenpump.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 7 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A7

  Jolian som ska köra en transport mellan Stockholm och Göteborg får stora problem med halkan. Hos Lindmans gör sig Erik redo att lämna över företaget till sonen men det är svårare än han själv trodde.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 8 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A8

  Anders ska köra en 18 meter lång trumma men mitt under transporten börjar ett däck på trailern att krångla. Elin får uppleva en riktig skräckupplevelse när hon kör fel i Stockholm.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 9 - Svenska Truckers
  Reality, S1:A9

  Magnus ska slamsuga Salems kommuns badhus, Zaid gör sin första leverans efter tiden som pappaledig och är lite nervös, och Sara berättar om fördomarna som liten tjej och lastbilsförare.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 10 - Säsongsavslutning
  Reality, S1:A10

  Eriks hals stockar sig när han gör sig redo för att berätta ett tungt beslut och lämna över åkeriet till sonen Simon. Jörgen ska köra ett nästan 17 meter långt hus med lyft utan att det fastnar.

  Viaplay
  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer