vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Darrow & Darrow

6.9 IMDbUSA • 90 min

Sön 07 mar 07:10 - 09:00TV8
Tre generationer av kvinnor strävar efter att dela ett hushåll och en juristfirma. En av kvinnorna Claire Darrow, en idealistiskt advokat med hjärtat på rätt ställe, slåss för vad som är rätt oavsett om hon tjänar pengar på det eller ej. Hennes mamma Naomi är av annan åsikt vars syn på lagen är mer tänjbar och inkomstbringande. De hamnar ständigt i konflikt om nästan allt och speciellt när det gäller det bästa sättet att uppfostra Claires dotter Louise, en gladlynt tolvåring med en gammal själ.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer