vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Dramakomedi

Solsidan

8.1 IMDb2010 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 8 av 10

Fre 05 mar 22:30 - 23:00 • reprisTV12
Fredde blir svartsjuk på Mickans vänskap med en pappaledig italienare och bestämmer sig för att ge igen. Annas bohemiske bror Palle kommer på besök vilket slutar med att Alex återigen hamnar i kläm mellan olika parters intressen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Dramakomedi, S1:A1

  Alex och hans sambo Anna väntar sitt första barn och ska flytta in i Alex gamla barndomshem i Saltsjöbaden. Men det dröjer inte länge förrän de stöter på problem i form av Alex mamma, Margareta, som har svårt att släppa taget om sitt gamla hem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Är jag pappa till barnet?
  Drama, Dramakomedi, S1:A2

  Alex misstänker att Anna varit otrogen med skådespelaren Ola Rapace och att han kan vara pappan till barnet. Fredde får mani på att grilla vilket går så långt att Mickan uppmanar honom att söka hjälp för sitt missbruk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Namndiskussion och tråkiga grannar
  Drama, Dramakomedi, S1:A3

  Alex och Anna har fått veta könet på sitt barn och har stora problem med att komma överens om namn. Saken blir inte lättare när Margaretha lägger sig i. Fredde anser att han får byta blöjor oftare än Mickan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Parmiddagshets
  Drama, Dramakomedi, S1:A4

  Alex och Fredde försöker överträffa varandra i kulinariska upplevelser vilket slutar med att Alex ambitioner överstiger både hans egen och elskåpets kapacitet. Anna följer med Mickan till gymmet men har svårt att hänga med i samma tempo.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Alex hatar Ove
  Drama, Dramakomedi, S1:A5

  Anna får ångest när hon ska köpa barnvagn. Fredde oroar sig över att han tappar hår och tar till diverse huvudbonader. Ove försöker få Alex att tappa tålamodet men ångrar sig när han får reda på att Ove sitter i golfklubbens styrelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Åldersnoja
  Drama, Dramakomedi, S1:A6

  Alex funderar över sin ålder och sin attraktionskraft och Fredde förklarar sin konvergensteori för honom. Teorin går ut på att alla blir lika snygga med åren. Mickan ordnar kalas för Victor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Nya vänner
  Drama, Dramakomedi, S1:A7

  Alex och Anna börjar tröttna på sin ytliga vänskapskrets som bara pratar om materiella ting. Fredde får problem med skattemyndigheten men hittar ett sätt att lösa det på. Mickan drabbas av stressymptom som hon försöker vända till sin fördel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Kim på middag
  Drama, Dramakomedi, S1:A8

  Fredde blir svartsjuk på Mickans vänskap med en pappaledig italienare och bestämmer sig för att ge igen. Annas bohemiske bror Palle kommer på besök vilket slutar med att Alex återigen hamnar i kläm mellan olika parters intressen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Midsommarfest
  Drama, Dramakomedi, S1:A9

  Midsommarafton närmar sig och Fredde och Alex planerar att fira med sina familjer och vänner i skärgården. Till Alex förtret lyckas charmören Palle bli medbjuden och till råga på allt har även snål-Ove nästlat till sig en inbjudan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Förlossning
  Drama, Dramakomedi, S1:A10

  Det är dags för Anna att föda och Alex gör allt för att hjälpa till men inser att det inte är så lätt att tillfredställa Annas krav. Margareta försöker också hjälpa till vilket skapar ännu mera oreda.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer