vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Underhållning

Hammerslag

2016 • Danmark

Fre 05 mar 04:45 - 05:30 • reprisDR1
Hammerslag starter i havnebyen Bogense på det nordlige Fyn. Her skal vi besøge et byhus fra 1850, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Hvad mon det betyder for prisen? Vi tager turen til en af Danmarks ældste byer, Odense, hvor vi skal se på en velholdt lejlighed tæt på byens puls, caféliv og Odense Å. Vi slutter Hammerslag af med en herskabsvilla på en af Odenses mest attraktive adresser, som virkelig imponerer mæglerne.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2021
  • Säsong 33
  • Säsong 2015
  • Säsong 2016
  • Säsong 2020
  • Säsong 2021
Säsong 2021
  • Avsnitt 1
    Dokumentär, Underhållning, S33:A1

    Aftenens udsendelse er både sæsonens og værten Christian Degns første Hammerslagsprogram, og vi starter i Østjylland. Vi lægger ud i Ebeltoft med en lejlighed med udsigt til Mols Bjerge. Næste lækre bolig ligger i en forstad syd for Aarhus, og aftenens sidste bolig er uden rette vinkler og med sj...

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer