vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

Mord im Mittsommer

6.9 IMDb2020 • Sverige

Sön 07 mar 00:35 - 02:05 • reprisZDF
Alexander von der Polizeistation Nacka, versucht, einen jungen Dealer dranzukriegen. Doch aus Mangel an Beweisen muss er ihn wieder laufen lassen. Als Noras Tochter Anna nach einer Party spurlos verschwindet, bittet sie Alexander um Hilfe.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1 - Blå lögner, del 1
  Drama, Kriminalare, S7:A1

  Precis innan högsäsongen för alla studentfester får polisen in oroväckande rapporter om flera dödsfall till följd av en ny kemisk drog. Nora får fallet på sitt bord och träffar den nya polisen Alexander.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Blå lögner, del 2
  Drama, Kriminalare, S7:A2

  Spåren efter Anna leder till småbåtshamnen i Stavsnäs och Nora går på jakt efter Annas mystiske pojkvän. Samtidigt får Alexander information om att en ung medvetslös kvinna vårdas på Södersjukhuset. Kan det vara Anna?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Tvillingarna, del 1
  Drama, Kriminalare, S7:A3

  Sebastian, vd för familjeföretaget Strömma Cement AB, går bakom familjens rygg när han kontaktar fastighetsentreprenören Wilhelm Bauer i hopp om att lösa sina spelskulder. Samtidigt utreds Nora Bauer för bokföringsbrott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Tvillingarna, del 2
  Drama, Kriminalare, S7:A4

  Jonna är skakad efter den senaste händelseutvecklingen och tar det ena dåliga beslutet efter det andra. Alexander utreder mordet tillsammans med sin nya kollega Miriam, men håller sig också uppdaterad om Noras efterforskningar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Löftet, del 1
  Drama, Kriminalare, S7:A5

  Alexander och Miriam startar en ny mordutredning när ett kvinnolik hittas i ett fiskenät. Samtidigt ser Noras vän Kristina fram emot att tillbringa sommaren på Sandhamn med sin nya kärlek Anders, som hon träffat via en dejting-app.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Löftet, del 2
  Drama, Kriminalare, S7:A6

  Alexander och Miriam undersöker Saras övergivna stuga. De får också tillgång till Saras dejtingkonto och försöker bestämma träff med en kille av särskilt intresse. Anders åker hem för att konfrontera sin fru om skilsmässan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Vicky, del 1
  Drama, Kriminalare, S7:A7

  Den nyblivna jubeldoktorn Carl-Johan ställer till med en stor villafest, där hans vuxna barn med respektive kämpar för att hålla fasaden uppe. Festen får dock ett abrupt slut när Noras dotter Anna blir vittne till en otäck händelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Vicky, del 2
  Drama, Kriminalare, S7:A8

  Carl-Johans barn och fru är alla misstänkta för mordet, men det är hans yngsta dotter Vicky som är anhållen. Samtidigt är Alexander fast besluten att ta reda på vad hans försvunna fru har haft för sig under alla år.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer