vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Underhållning

Vem kan vad?

2021 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 8

Tis 09 mar 12:10 - 13:10 • reprisSVT1
Ahmed Behran och Keyyo bildar lag med fördomsciceronerna Farah Abadi och Ellen Bergström, som vikarierar för Erik. De två lagen ska gissa vad åtta främmande människor har för dolda talanger.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S1:A1

  Två tävlande lag ska gissa vad människor har för dolda talanger. Med fördomar och magkänsla ska lagen ta reda på vem som kan sluka eld eller är mästare inom balanskonst. Tävlande denna gång är Ellen Bergström och David Sundin som bildar lag med våra fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand....

 • Avsnitt 2
  Underhållning, S1:A2

  Två tävlande lag ska gissa vad åtta för dem helt främmande människor har för dolda talanger, enbart baserat på sina första intryck. Med en stor portion fördomar och en god skopa magkänsla kommer lagen i kvällens program bland annat få stifta bekantskap med en livs levande LED-dansare. Kvällens tä...

 • Avsnitt 3 - Klas Eriksson och Alfred Svensson (Leif & Billy) gästar
  Underhållning, S1:A3

  Lagen kommer bland annat utforska den hittills lite förbisedda talangen Kexmästare. Kvällens tävlande är Klas Eriksson och Alfred Svensson som bildar lag med våra ständiga fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand.

 • Avsnitt 4 - Doreen Månsson och Ola Forssmed gästar
  Underhållning, S1:A4

  Lagen träffar både en Cosplayer och en av Sveriges mest framstående kickbikers. Tävlande denna gång är Doreen Månsson och Ola Forssmed som bildar lag med våra ständiga fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand.

 • Avsnitt 5 - Hanna Dorsin och Emma Molin
  Underhållning, S1:A5

  Hanna Dorsin och Emma Molin bildar lag med våra ständiga fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand för att gissa vad åtta för dem helt främmande människor har för dolda talanger. Idag möter lagen både en europamästare och en världsmästare på scen.

 • Avsnitt 6 - Lina Hedlund och Nassim Al Fakir
  Underhållning, S1:A6

  Lina Hedlund och Nassim Al Fakir bildar lag med våra ständiga fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand för att gissa vad åtta främmande människor har för dolda talanger. De möter en av jordklotets få kvarvarande svärdslukare och så får de träffa en världsrekordhållare - i att dricka citruse...

 • Avsnitt 7 - Özz Nujen och Måns Möller gästar
  Underhållning, S1:A7

  De tävlande är Özz Nujen och Måns Möller som bildar lag med våra ständiga fördomsciceroner Farah Abadi och Erik Ekstrand.

 • Avsnitt 8 - Ahmed Behran och Keyyo
  Underhållning, S1:A8

  Ahmed Behran och Keyyo bildar lag med fördomsciceronerna Farah Abadi och Ellen Bergström, som vikarierar för Erik. De två lagen ska gissa vad åtta främmande människor har för dolda talanger.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer