vidare till tv.nu

Kriminalare

Mordutredarnas nya fall

8.8 IMDb2021 • USA • Säsong 1, Avsnitt 3

Mån 08 mar 20:00 - 20:30TV12
Frågorna är många när en driven Yale-student försvinner spårlöst några dagar innan sitt bröllop. Polisen tar sig an fallet och utredningen leder dem till ett forskningslabb. Kommer de lyckas ta reda på vad som hänt henne?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 8
 • Säsong 14
 • Säsong 15
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminalare, S1:A1

  Vad som till en början ser ut som en vanlig bostadsbrand utvecklar sig snabbt till en mordutredning. Det är först när polisen inser att dödsorsaken inte har med branden att göra som situationen trappas upp men frågan är om bevisen försvunnit i askan?

 • Avsnitt 2
  Kriminalare, S1:A2

  En kvinnas kropp hittas mitt ute i ingenstans. Kläderna är borta och hennes identitet är ännu inte fastslagen. Området genomsöks men att ta reda på vad som hänt kvinnan visar sig vara lättare sagt än gjort.

 • Avsnitt 3
  Kriminalare, S1:A3

  Frågorna är många när en driven Yale-student försvinner spårlöst några dagar innan sitt bröllop. Polisen tar sig an fallet och utredningen leder dem till ett forskningslabb. Kommer de lyckas ta reda på vad som hänt henne?

 • Avsnitt 4
  Kriminalare, S1:A4

  En mordutredning står still då bevismaterialet är bristfälligt. Förövaren har lyckats gömma spåren efter sig, något som gör polisen frustrerad. Till slut dyker en portfölj upp och vad som döljer sig där i är minst sagt chockerande.

 • Avsnitt 5
  Kriminalare, S1:A5

  Omgivningen vet inte vad de ska tro när en vänlig och omtyckt hantverkare hittas mördad i New England. En utredning sätts genast igång men förövaren visar sig ha varit duktig på att dölja spåren efter sig.

 • Avsnitt 6
  Kriminalare, S1:A6

  När en ung mamma mördas på en parkering är förvirringen stor. Trots att mordet skett mitt på dagen finns inga vittnen till händelsen och förövaren är på fri fot. Frågan är om polisen vet hur de ska ta utredningen vidare?

 • Avsnitt 7
  Kriminalare, S1:A7

  Skräcken bland invånarna i den lilla staden utanför Texas är svår att undgå när rykten om en seriemördare sprids. Samtidigt jobbar den amerikanska polisen hårt för att hitta förövaren innan fler offer skördas.

 • Avsnitt 8
  Kriminalare, S1:A8

  Ett mord i ett av landets finare områden sprider skräck bland invånarna. Bevismaterialet är bristfälligt och polisen har svårt att se ljuset i tunneln. Plötsligt dyker en mobiltelefon upp och kanske är det precis vad polisen behöver.

 • Avsnitt 9
  Kriminalare, S1:A9

  En efterlängtad road-trip slutar inte som planerat. Paret som länge sett fram emot att få komma iväg hittas mördade och deras familjer är i chock. Dramatiken fortsätter när offrens familjer får motta minst sagt upprörande brev.

 • Avsnitt 10
  Kriminalare, S1:A10

  Frågorna är många när en ung hälsomedveten kvinna hittas avliden. Dödsorsaken får polisen att misstänka att ett brott begåtts men de kan inte vara på den säkra sidan. Kanske kan de med hjälp av vittnesmål få klarhet i vad som hänt.

 • Avsnitt 11
  Kriminalare, S1:A11

  Larm inkommer om en ung mamma som mördats i sitt eget hem. Kvinnans nära och kära kräver svar men till en början har polisen inga misstänkta. Svaret på vem den skyldige är visar sig dock finnas i offrets telefon.

 • Avsnitt 12
  Kriminalare, S1:A12

  Polisen är snabba på att agera när en försäkringsagent hittas avrättad på sitt kontor. Brottsplatsen undersöks av tekniker men varken fingeravtryck eller vapen hittas. Tillslut uppenbarar sig en värdefull ledtråd som inte går att se med blotta ögat.

 • Avsnitt 13
  Kriminalare, S1:A13

  Kyrkans församling är i stor sorg när en av deras medlemmar hittas mördad. Trots en gedigen utredning har polisen inga misstänkta och bevismaterialet är bristfälligt. Men kanske finns förövaren närmare än vad de tror?

 • Avsnitt 15
  Kriminalare, S1:A15

  Misstankar om brott väcks efter att en välmående kvinna avlider efter en mindre trafikolycka. Skadorna från olyckan var inte allvarliga och polisen förstår att det är vissa pusselbitar som saknas. Frågan är om de lyckas klura ut vad skett.

 • Avsnitt 16
  Kriminalare, S1:A16

  Läget är kritiskt när ett intimt möte tar en oväntad vändning. För att få svar på vad som hänt krävs avancerad förundersökningsteknik och polisen tvingas jobba dag och natt för att lösa gåtan.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer